keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Kisan voittaja!

Oikea vastaus oli siis C. ikävä kyllä!

Marie voitti arvonnan tällä kertaa ja lohdutuspalkinto lähtee Markukselle, perusteina eka kommentointi postiin :D Laittakaahan osoitteet!

Viikonloppuna tapahtuikin sitten vaikka mitä, minkä takia viestit taas vähän myöhässä. Lauantaina oli bileet, täytin 24! Ilta meni piiiitkäksi ja oli loistava, kiitos kaikille! Sunnuntaina sitten menin kihloihin :) Eli tämä viikko on metsästetty sormusta ja perjantain tentti taitaa olla jo menetetty, kun ajattelin huomenna alkaa lukemaan kun sormus on saatu tilaukseen. Mutta saa nähdä kerkeänkö lukea tarpeeksi et pääsis vaikka läpi edes... Toivon kovasti että selitykset kelpaa kisan voittajan julkaisemisen viivästymiseen (huh mikä lause)! Huomenna siis luetaan, perjantaina tentti, sali ja saunailta, lauantaina töitä päivä, juhlat illalla ja sunnuntaina ens torstain tenttiin lukemaan. Aaaapua!

Mutta viimeistään viikonloppuna laitan ainakin kaksi arvostelua sokerittomien herkkujen ystäville! Vaahtokarkkia ja jotain muuta kivaa pääsee analyysin alle ;)

11 kommenttia:

  1. Onnittelut! Olipas sinulla ihana viikonloppu!

    VastaaPoista
  2. Unohdin ihan äsken, mutta sinulla oli tuolla aikaisemmin maininta itsetehdystä sienisalaatista: kevytkermaviiliä, sipulia paistettuna...

    Olisiko hieman tarkempaa ohjetta antaa. Sinulla nuo ruoat on olleet ihania.

    Kiitos!!

    VastaaPoista
  3. Kiitos! En osaa tarkkaa ohjetta sanoa kun maistelen ja teen aina tuntuman mukaan. Kuitenkin purkki herkkusieiä paloina, 2 pientä sipulia kuullotettua pehmeäksi öljyssä (pieninä paloina) ja kermaviilipurkki on pohjana. Lisäsin valkoista balsamicoa hieman, makeutta hunajasta/makeutusaineesta ym. pikkusen ja valkopippurijauhetta ihan pikkuriikkisen. Sitten sinihomejuustomurua sekaan maun mukaan. Voi lisätä pannulle pienen määrän omenaa jos haluaa, mut se ei kestä niin pitkään salaatissa hyvänä. En kyllä muista tuliko jotain muuta vielä, mut maistella kannattaa ja laittaa pienet määrät aina kerralla :)

    VastaaPoista
  4. Wow, onnea sekä synttäreistä että kihlauksesta! =)

    VastaaPoista
  5. Paljon onnea synttärisankarille ja erityisesti onnea kihlauksen johdosta ♥♥♥

    VastaaPoista
  6. Onnea synttäreiden ja kihlauksen johdosta!! :o)

    VastaaPoista
  7. Miten treenaat vatsaasi? Tai kun minä haluaisin saada vatsalihaksia eli massaa haen, mutta en keksi muuta kuin istumaanousut lisäpainolla. Varsinkin "alavatsalihaksiin" olisi kiva saada kunnon polte.
    Miten muuten noi sokerittomut herkut, niin miten ne eroaa sokerillista. Tai mitä haittaa siitä sokerista on:D?

    VastaaPoista
  8. Teen istumaannousu-vatsarutistus -yhdistelmää lisäpainon avulla pallolla. Nousen ihan alhaalta ja istumaan asti, näin saan alavatsaankin kivan poltteen ja pallon avulla lonkankoukistajat saa pois liikkeestä. ainakin tuntuu ihan kiitettävän paljon seuraavana päivänä koko vatsassa :) 10kg niskan taakse ja vinoja 10kg vastapuolen olkapään päälle.

    VastaaPoista
  9. Oi mahtavaa, harvemmin sitä mitään arvontoja voittaa, niin nyt sitten tärppäs! :)
    eli tossa yläpuolella nyt mun sähköpostini, niin sitä kautta voin osoitettani antaa sitten (:

    VastaaPoista
  10. mokasinkohan jotenkin kun ei se osoite näykään tossa mun nimimerkissä :D ? millä tavalla saan sen sulle välitettyä :D ?

    VastaaPoista
  11. Hei Marie, laita mulle viestiä sanna_ketonen (hotmailin posti) niin sitten saan osoitteen! Ei näyttänyt nyt tulevan :)

    VastaaPoista