maanantai 23. elokuuta 2010

Kisakisakisa!

Nyt olis välitekstin paikka, ja jottei taas tulis ihan turhaa lätinää, niin laitan samalla kisan pystyyn! uusi treeniohjelma alkoi taas, ohjelmassa liikkeitä joista pidän ja joita haluan tehdä. Myös toistot ja painot sen mukaan mitä haluaa tehdä, eli improvisoin joka treenin samalla kun menen salille. Näin ainakin jokunen viiikko ehkä...

Kesän viimeisessä kisassa on sitten luvassa vähän parempi palkinto; pepe jeans - uudet farkut! Koko on W26 L34, mutta ei ole noin pienet miltä vaikuttaa. Itellä käytössä W25 ja normaalisti 27-28 eli menee ihan hyvin tuon kokoiselle :) Kyseessä on tummansiniset, melko perusmalliset housut, joista yritän kuvan ottaa vielä  tällä viikolla!

Kisaan pääsee siis osallistumaan ihan yksinkertaisesti vain kommentoimalla ihan mitä vain 20 ekan joukossa!

Tässä vielä viime viikon evästä:

Ihanan medium-pihvi, herkkusalaattia, uunijuureksia ja herkkusienikastiketta! Kokkaaja on anonyymi ;)

Ja pieni työtapaturma: (ei herkkähermoisille)



Huomenna treeniä täysillä Rovaniemellä!!!!

24 kommenttia:

  1. Pakko kommentoida, muunkin kun kisan takia.Olen koukussa blogiisi ja tuot motivaatiota treeneihini. Olen vasta alkanut blogin kirjoittamisen ja piti aloittaa ryminällä omat treenikertomukset yms. mutta sitkeä tauti vei mehut melkein kolmeksi viikoksi :( Motivaattorina toimisi myös nuo housut :D mikä sen palkitsevampaa, kuin tavoite-farkkuihin sujahtaminen :D

    VastaaPoista
  2. MMmm! Hyvältä näyttää tuo annos, ainoastaan herkkusienet jättäsin pois (pakkaa tuo pakki menemään sienistä sekaisin) 8)

    VastaaPoista
  3. Ihan mielenkiinnosta pakko kysyä miten sait tuollaisen haavan käteesi? Ei näytä ihan perus keittiöonnettomuudelta...
    Tykkään blogistasi, mukavan monipuolinen :)

    VastaaPoista
  4. moro!!!

    miekii on lukenu sun blogia jo tovin säännöllisesti ja oon kovasti tykänny! ja farkuthan tulis tarpeeseen, oon meinaa laihtunu vhh dietillä tässä mukavat 10kg ja uusi farkkukoko on juurikin mainitsemasi 27-28, mistä olen erittäin ylpeä ja onnellinen, koska (hävettää myöntää...:() toi koko oli viimeks ala-asteella, eli n. reilu 15 v sitten...:D:D mutta tsemii treeneihin!!!

    VastaaPoista
  5. Sinul on kuule huippu 'anonyymi' -kokki =D
    Iloa ja energiaa päiviisi <3

    (et kai ne farkut meikeläisenkin päälle mahtuu?)

    VastaaPoista
  6. Mukavaa kun kirjoittelit taas uutta tekstiä. Oon tässä jo sitä odotellutkin ;) Ihania ruokavinkkejä.. pitäs vaan ottaa itteä niskasta kiinni ja jaksaa taas vääntään kaikkia herkkuja :)

    VastaaPoista
  7. Kokeillaan onnea, josko vaikka lykästäis :D farkkujen päällemahtumisesta en kyllä mene takuuseen :D

    VastaaPoista
  8. Aloha!

    Kuinka paljon hiilareita noin suurinpiirtein syöt päivässä? vaihteletko päivittäistä hh määrää esim. tehdyn aerobisen liikunnan suhteen, vai meneekö ihan fiilispohjalta? sori jos olet kirjoitellut asiasta jo aikaisemmin blogissassi, on saattanut epähuomiossa jäädä lukematta :D

    VastaaPoista
  9. ruokas näyttää tosi hyvältä :D Terveisin köyhä ja nälkäinen opiskelija

    VastaaPoista
  10. Blogisi on todella mielenkiintoinen ja innostava! Alotin vasta salitreenit, ja blogista saa kyllä hyvää potkua jaksamiselle.. Eikä ne farkutkaan kai pahalta näyttäisi, kun pepputreeni jatkuu ;)

    VastaaPoista
  11. Olen myös treenaamisesta kiinnostunut ja löytänyt tieni blogiisi jokunen aika sitten.

    Tsemppiä treeneihin ja opintoihin

    Päkä

    VastaaPoista
  12. Hehehe tuo alimmainen kuva todistaa sen että minusta ei taitaisi ikinä olla sairaanhoitajaksi/lääkäriksi, hyvä etten pyörry jos näen vähänkään verta. :o) Joten ehkä fysioterapeutiksi opiskeleminen on ihan hyvä vaihtoehto minulle... Mutta tsemppiä treeneihin ja kaunista syksyn jatkoa! -Paula

    VastaaPoista
  13. nyt vasta tajusin että opiskelet lääkäriksi? itse syksyllä aloitan lekuriopinnot, ainoa poikkeus vaan että eläinlekuriks tarkoitus lukea (:
    Vitsi noi ruoka-annokset näyttää mainioilta. Äsken kokkailin omat broilerwokkini mutta tuli uudestaan nälkä (;

    VastaaPoista
  14. moikka ja kiitos blogistasi! varmaan tietoo löytyis ihan googlen kautta, mut kysynpä nyt kuitenki. haluisin kokeilla olla vhh:lla, minkälaisia aterioita suosittelisit (aamupala, lounas ym.)?

    VastaaPoista
  15. Kauanko noi lääkäriopinnot kestää? :)

    -S

    VastaaPoista
  16. heh.. mulla ei ole hajuakaan minkä kokoiset noi farkut on, mitä mä tiedän on vain että oma perse on kesän aikana kasvanut voimatreenin takia ja nyt pitäisi etsiä uudet farkut. Ongelmana on vain löytää tummat farkut, mitkä eivät ole pillit! Olen myös ihan innoissani silä nostin tänään 100kg 5 kertaa jalkakyykyssä :D :D

    VastaaPoista
  17. Hello täältäkin ja arvontaan osallistutaan :D

    Karseen näkönen tuo käsi, meikä ois ollu NIIIN tikkausjonossa!! BD

    VastaaPoista
  18. Eikös kyse oo kuitenki jalasta?

    VastaaPoista
  19. Hei vaan! Täällä kanssa yksi blogiisi koukuttunut.. ;)

    VastaaPoista
  20. Heippa! On tosi motivoivaa lukea sinun blogiasi. Itsellä myöskin saliharrastus lähellä sydäntä. Nyt viitisen vuotta harrastusta takana ja toivottavasti paaaaljon vuosia edessä :) Elämänmuutoksen myötä pari kuukautta jäänyt vähemmälle käynneille, kun sain asunnon myytyä ja irtisanouduin työpaikastani, pitkäaikainen haaveeni taitaa alkaa toteutumaan kun pääsin lukemaan erityisopettajaksi :) Nyt uudet tuulet opiskelurintamalla (huh, kuinkahan sitä vielä osaa...) ja salin, sekä lenkkipolkujen vaihdoksen myötä myös uusi into kuntoiluun, jee! Toivottavasti saan lukea blogiasi vielä vastaisuudessakin, älä siis ihmeessä lopeta :)

    Terkuin: Lauretta

    VastaaPoista
  21. No voihan itku, taisin olla 21. kommentoija :) Mutta muutenkin haluaisin kommentoida blogiasi, joka on ehdottomasti yksi suosikeistani. Itsellänikin saliharrastus lähellä sydäntä ja lääkärikin satun olemaan :)
    - Pähkinä

    VastaaPoista
  22. Jalkakos se on? Mää kattoin ihan että käsi B)

    T: Käsi

    VastaaPoista
  23. Rajaksi 25 osallistujaa? ;)

    Paljon luen tätä - nyt kommentoinkin vihdoin taas. Olet tosi hyvässä kunnossa ja kivaa juttua on täällä!

    VastaaPoista
  24. Huhhuh mikä palkinto :D Tulis kyllä tarpeeseen. Pitkään oon jo anonyymisti sun blogia seuraillut, jahka itsekin löydän opiskelijabudjetille sopivan salin niin lähen hakemaan kehitystä ja vähän muotoa tähän riisitikkuun ^^ Kaikkea hyvää sulle jatkossa ja tsemiä treeneihin!

    VastaaPoista