torstai 3. toukokuuta 2012

Puoli kiloa päivässä ja 8 tuntia yössä

Ainakin toinen näistä toteutuu tänään. Nimittäin puoli kiloa kasviksia päivässä. Olen viimeistä päivää Oulussa ennen harjoittelun alkua, joten huomenna lähden Roveniemelle kahdeksi viikoksi! Mutta koska olen lahopää nykyään, kerkesin varastoida jääkaapin täyteen kasviksia ja pöydän täyteen hedelmiä. Ja koska olen pihi, en laita mitään pois, vaan otan päivän ja yön urakaksi tuhota ne kaikki. Tässä ensimmäinen ruoka:


- uunissa paistettu pieni kesäkurpitsa, pinnalla linessan rasvatonta tuorejuustoa (maistuu tuorejuuston ja rahkan sekoitukselta)
- omena, päärynä ja mansikoita
- kasvissosekeitto juureksista ja päällä paistettuja herkkusieniä
- suippopaprika ja nippu jääsalaattia

Siinä on ensimmäinen erä, vielä reilut kaksi tuommoista jäljellä.

Harmi muuten että huomisesta tentistä johtuen tuo 8h yössä ei onnistu. Unta ei varmaan montaa minuuttia tule, tai montaa tuntia ainakaan. Nimittäin työkiireistä johtuen taas vaihteeksi lukeminen jääny aika myöhään... Ja ennen kun joku kerkeää miettimään että vappua se on vain juhlinut, niin en edes ole :D Vappua juhlin vain keskiviikkoiltapäivänä kun kulta kävi kylässä puolikkaan päivän ja yön. Siitä ajasta yli puolet olin tekemättä mitään koulu- tai työhommia. Ja söin herkullista jätskiäkin, en muistanut edes että se on noin hyvää! 4,5€ annoshinta oli kyllä kova, mutta jokainen (rakkaani antaman) euron arvoista oli!

Terveyskeskusharjoittelu alkaa siis maanantaina ja samalla kouluhommat jää pois. Aloitan uuden ruokavalion ja pääsen panostaan treeneihin vähän reilummin, kun yksi iso stressitekijä ehkä poistuu (tentit - jos pääsin läpi ne...). Blogipäivityksiä tulee toivottavasti useammin myös jatkossa, ja mietin jo tässä mitä kivaa kisaa järkkäisin vaihteeksi taas. Ehkä keksin sen kun roikun ensi viikolla pää alaspäin tangosta - ilmoittauduin nimittäin tankotanssikurssille. Järjestäjänä www.gymeverybody.com käykäähän vieraileen ja tervetuloa mukaan!

5 kommenttia:

 1. Voi että, älä nyt koko yötä tenttiin lue! Siinä on ollu aikaisempina vuosina vain kaksi kysymystä ja muutenkin aika helppo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ois varmaan helppo jos olis ollu luennoilla tai edes joskus selannut koealueen läpi :D mä teen sen nyt vasta kun on jääny vähän.. ja tuo kaks kysymystä on paha minusta, jos toista ei tiiä niin melkein heti alle puolet pisteistä tulossa!

   Poista
 2. http://eevsku.blogspot.com/2012/05/blogitunnustus.html

  Blogistani löydät tunnustuksen :) Tee ihmeessä jos ehdit!

  Ja paljon onnea hienosta kilpailusta Turussa, sädehdit kyllä lavalla :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Kaipaisin vinkkejä kuinka yhdistää kolmivuorotyö ja treenaaminen? Käsittääkseni olet hoitoalalla, jolloin joudut vaihtamaan vuorokausirytmiäsi jatkuvasti.

  VastaaPoista
 4. Hei, enpä tuohon osaa muuta sanoa, kuin että treenaa silloin kuin et ole väsynyt tai töissä :) Ei tuohon voi oikein tarkkaa neuvoa sanoa kun jotkut tykkää aamutreenistä ja toiset iltatreenistä... Ja semmoiselle salille tietenkin johon pääsee silloin kuin tarvii. Ruokailuista se kans, että ennen treeniä normaali eväs ja treenin jälkeen myös, vaikka olisit menossa nukkumaan..

  VastaaPoista