keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Viikon esimerkkitreenit ja inbody- mittauksen tuloksia

Tässä on muutaman viikon takainen viikon esimerkkitreenipäiväkirja. Raskas viikko menossa, mutta aerobisia en tee, joten tämä koostuu eniten salitreenistä, kävelystä ja minimittaisista pyörämatkoista :)

MA:
- Treeni 2h
- pyöräily 10min

TI:
- Treeni 1h 45min
- Pyöräily 15min
- Kävely 10min

KE:
- Kävelyä 1h

TO:
- Treeni 1h 45min
- Kävelyä 50min

PE:
- Kävely 15min

LA:
- Treeni 2h
- Kävelyä 20min

SU:
- "uinti" (kylpyläpäivä) 2h
- kävelyä 20min

JA sitten siihen inbodyyn! Nimittäin kävin testaamassa onko syksyn aikana saatu tulokset takaisin ja ehkä ylikin keväisen ja olihan ne kyllä. Eka mittaus on muutamien dieettiviikkojen jälkeen otettu, mutta normaalilla ruokailulla ja nesteytyksellä tehty ettei häiriötekijöitä olisi (tankkauspäivän jälkeen), sen jälkeen oli 2kk dieettiä ja 2kk ulkomaan matkailua erittäin vähillä treeneillä ja runsailla ravintolakäynneillä. Syksyllä peilistä katsoikin hoikka, mutta kevättä heikompi nainen. Siitä on painoa nosteltu nyt elo-joulukuun ajan ja ylös on tullut 5kg. Tässä mittaustulokset keväältä ja tältä päivältä:

Paino:                            58,1kg - 60,3kg
Rasva%                        14,3% - 14,3%
rasvaton massa              +1,9kg
nesteindeksi                  0,324 - 0,321

lihasta tullut eniten keskivartaloon (Selkä ja vatsa)
nesteitä oli vielä nyt huonommin kuin keväällä, eli nestetasapaino vähän kuivempi, mutta silti tulos noin paljon parempi! Jos nyt dieetillä ja reissussa lihasta katos niin on se kyllä tullut takaisinkin korkojen kera, mutta on kyllä treenipainotkin korkeammalla kuin ikinä. Ainoa huono puoli oli vyötärö-lantiosuhde, joka oli heikentynyt, johtuen masuraukkani turvotuksesta kahden raa'an omenan jälkeen :P Rasvajakauman mukaan ylimääräistä eniten keskivartalossa, jalat ja kädet kuivakat. Tästä onkin hyvä lähteä dieetille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti