perjantai 25. toukokuuta 2012

Mannistalliin siirtyminen

Noniin, sponssiasiat on saatu järjestykseen ja tästä päivästä lähtien olen Mannisen tiimissä!


Blogini tulee siirtymään pienen siirtymäjakson myötä sinne ja kunnon päivitysten makuun pääsen reilun viikon päästä, kun ehkä alkaa treenitkin kulkea. Tää tauti on vieläkin vähän päällä ja huomenna lähtö Pekingiin, eli nähdää sitten kun olen Suomessa taas :) Ja uuden blogin sivulle tulee heti sitten kilpailu, jossa palkintona t-paita ja proteiinipatukka!

Nyt pitää palata netin syövereihin tutustumaan lisää Pekingin mahdollisuuksiin, sitten pakkaus ja aamukuudelta lentokoneeseen. Ihana loma, tulee niiiiin tarpeeseen :)

7 kommenttia:

 1. Miksi juuri Manninen? Onko sinulla itselläsi tulevana terveydenhuollon ammattilasena näkemystä niistä ihme höpötyksistä mitä Manninen itse korjoittaa?

  , Nadja

  VastaaPoista
 2. Onnittelut sponsorisopimuksesta, hieno juttu että sait Mannisen sponsoriksi! Ja mukavaa Pekingin reissua :)

  VastaaPoista
 3. Voitko korjata tämän kielioppivirheellisen lauseesi:

  "Olen 25-vuotias Oululainen lääkärinalku"

  Kiitos.

  VastaaPoista
 4. Manninen hyvä tyyppi, hienoa että sait hänet sponsoriksi!

  VastaaPoista
 5. Kiitos onnitteluista! Manniselle siksi, kun sieltä saan parhaat tuotteet ja tiimin täynnä hyvää porukkaa :) Ja en ikävä kyllä jaksa korjailla kielioppeja, tämä ei ole äidinkielen blogi.

  VastaaPoista
 6. Sannuli ei ole vieläkään korjannut mainitsemaani kielioppivirhettä kohdasta "Tietoja minusta". Sannuli ollut ilmeisesti ryyppäämässä ja näin ei ole lainkaan ihme, että lihaskasvua ei hänen osallaan tapahdu.

  VastaaPoista
 7. ^Sulla viiraa päässä.

  , Nadja

  VastaaPoista