maanantai 3. lokakuuta 2011

Onnistuiko? + venyttelyviikon alku

Voin sanoa, että ihmeen helppo oli! Ja onnistui siis :)
Vaikeampi oli toteuttaa tuota opiskeluviikkoa, mikä on vähän hassua, kun luulin olevani niin
riippuvainenen limsoista, energiajuomista ja sokerittomista pastilleista. Mutta enpäs ollutkaan, se oli vain tapa! Aion varmasti vähentää nyt niiden käyttöä ihan ilman mitään sääntöjä, koska ei se ollutkaan niin vaikeaa. Mehukeitosta en luovu, vaikka piltillä pystyi osittain korvaamaan tuon mehukeiton puuttumisen - se on silti parempaa. Energiajuomaa ostan tänään pullon ja nautin sen ennen treeniä, sen olen ansainnut ;)

Kuinka moni muu onnistui?

Myöskin venyttelyviikko alkaa tänään, eli 10min venyttelyä joka päivä! Jos tämä päivä jäi välistä myöhäisen ilmoituksen takia, niin ens viikon maanantailla voi korvata, jos tahtoo arvontaan osallistua. Palkintona proteiiniherkkuja!

Ja muutes, onko väkeä tulossa katsomaan expoja viikonloppuna? Mennään kultsin kanssa sinne perjantaina ja käydään molemmat päivät katsomassa. Sitten lennän takaisin Rovaniemelle, jossa on viikon mittainen harjoittelujakso lks:ssa. Ai nin, treenit sujuu hyvin, kehitystä tapahtuu ja viikonlopun tankkauksen ansiosta uskon tänään tulevan myös energinen ja hyvä treeni. Hauskaa ja mielenkiintoista uutta viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

 1. Onnistui, ei mitään vaikeuksia :)
  Sunnuntaina expoon todellakin!

  VastaaPoista
 2. Joo expoon lähden katsastelemaan messualuetta ainakin, itse kisoihin täytyy vielä miettiä raaskiiko ostaa lippuja, kun la+su maksaisi 80e..
  Sitten mulla olisi sinulle yksi kysymys! Mikä on mielestäsi paras heraproteiini pelkiltään juotavaksi? (veden kera tietenkin)

  VastaaPoista
 3. Kallishan tuo kyllä on.. Mutta haluaisin käydä tsekkaamassa kaikki katsomon puolelta edes kerran ennen kuin itse lähden kisaamaan :)

  parhaan makuinen hera on ehkä ollut Iso100 - suklaa. Makea ja hyvä, peittää itse heran maun täydellisesti. Lisäksi hyvä BCAA- määrä ja laadukas proteiini.
  Edullisimmista minttusuklaan makuiset on käytännössä aina maistunut hyvältä

  VastaaPoista