maanantai 10. lokakuuta 2011

Venyttelyviikko takana, sokeriton dieettivikko edessä ja SM-kulta taskussa!

Viime viikko ei onnistunut.. Ihan vain koska huomasin lauantaina puolenyön jälkeen hotellille saavuttassa että kello on jo liikaa ja piävän venyttelyt unohtuneet. Olis pitäny siellä messualueella vetää kunnon venyttelyt jossain välissä, muuten ei olis kerennyt kun oli niin paljon menoa koko ajan :(

Mutta tämä viikko onnistuu! Eli sokeriton viikko, ja samalla pidän kevennetyn viikon ruokailujen kanssa. Tuli nimittäin herkuteltua viikonloppuna enemmän kuin viime kuussa yhteensä. Mutta mutta, helposti tämä onnistuu ehkä. Isoin kiusaus on kaapissa odottavat Jelly Belly beansit, joita en saa maistaa yhtään koko viikkona! Pitää vain kestää ja miettiä että näin parempi kevään kisojen kannalta ;) Motivaatiota riittää, se on pääasia.

Ja sitten päivän isoin uutinen, eli voitin viikonloppuna sen ilmoittamani proteiinipatukan syönnin SM -kisan. Naisten sarjassa oli vain kaksi osallistujaa, mutta voitto maistui silti makealta - vaniljan toffeiselta ja suklaiselta. 3 minuuttia ja 2,5 proteiinipatukkaa, vauhtia sain vielä hidastaa loppua kohden kun huomasin voittavani helposti. Mikäs tässä, jotain hyötyä on kiireisestä ruokailutavasta ja proteiinipatukoiden syönnistä, nyt nimittäin sain 12 laatikollista noita kotiin!!!

Myös sitten kisatunnelmista, Maria Lokkila meidän Gym Everybody -salilta veti hienosti SM- hopean fitnessissä ensimmäisissä SM- kisoissaan. Onnea Maria! Kunnon perusteella kyllä olis ollut ykkönen, mutta en ole tuomari, joten ei siitä enempää. Bf:n taso on kyllä sen verran huima, että jännittää hirveästi lähteä ite kisahommiin mukaan. Vastusta on hirveästi ja kokemusta suurimmalla osalla kymmenkertaisesti, treenivuosiakin varmaan aika harvalla yhtä vähän kuin mulla, mutta täysillä vedetään silti. Kun tässä ei enää ole edes kolmea kuukautta ennen dieetin alkua, niin tuntuu kyllä hieman että aika loppuu, mut mut - toivotaan ettei niin käy :)

Niin ja loppuun vielä tämän viikon säännöt:
- ei sokeroituja jogurtteja, rahkoja, mehuja, mehukeittoja, vanukkaita, muroja ym. ym.
- ei saa lisätä sokeria ruokaan, jälkkäriin tai juomiin
- ainoa missä sokeria saa olla, on valmiit täysjyväviljatuotteet, lihat ym, joissa melkein kaikissa on pikkumäärä lisätty. Eli jos kinkkupaketissa on 1g sokeria sadassa, niin sen saa syödä, samoin täysjyväruisleivät ja vastaavat. Mutta taas myslit ja murot, joihin on lisätty reilummin sokeria, ovat myös pannassa.
- Valmisruoat koululla ym. ovat sallittuja vaikkei niissä olisi ilmoitettu sokerin määrää, kunhan ei syö tarkoituksella semmoista joissa tietää olevan sokeria :) Mutta lihakastike, kala ym. joissa voi ripaus olla, niin semmoiset saa syödä. Muuten kukaan ei selviäisi tästä viikosta!
- hunaja, siirappi ja sokeri ovat kaikki "sokeria"! Hedelmien luonnollinen sokeri on sallittu, samoin marjojen.

Esimerkkinä saa syödä subwayn kinkkuleivän, mutta sokeroitua kastiketta siihen ei saa ottaa.

5 kommenttia:

 1. siis täh :D kaksi ja puoli proteiinipatukkaa 3 minuuttiin?

  VastaaPoista
 2. Jep! Eikä ollu mitään pikkupatukoita, vaan tiiviitä ja melko kuivia, n.73g patukoita

  VastaaPoista
 3. Maitohan on sallittua?

  T.Maitovasikka Nadja

  VastaaPoista
 4. On, jos et laita siihen sokeria tai osta soijamaitoa, jossa on jo sokeria :)

  VastaaPoista
 5. Sivusta voin huudella sen verran, että tuosta syöntikisasta sai yllättävän hienoja kuvia!;) Tuossa näytillä muutama

  http://maailmanparasmina.blogspot.com/2011/10/fitness-expo-2011-kuvia-ja-sensemmosta.html

  VastaaPoista