sunnuntai 27. helmikuuta 2011

7 days to go!

Viikon päästä alkaisi vihdoin mun harjoitteludieetti. Eli kisoja varten vähän testataan miten se paino lähtee tippumaan ja mitä alta paljastuu! Ja toki haluttaa olla bikinikunnossa sitten kesällä Indonesian, Borneon, Havaijin, Miamin ja Cancunin unelmarannoilla ;)

Kaikki on jo suunniteltu. Siis oikeasti kaikki. Mitä treeniä millekin päivälle teen, millä painoilla ja intensiteetillä. Myös ravintoarvot ja kalorimäärät on päätetty kuten myös ruokailujen kellonajat treeniin sopivaksi. Lisäravinteiden määrä (se on iso lista) on päätetty ja tuotteita hankittu. Liikuntamäärät, energiankulutus, syödyn ravinnon energiamäärä ja muut tiedot on laskettu ja teoreettisesti katsottu miten dieetin pitäisi edetä. Nyt vain aloitetaan ja toivotaan ettei tule isompia ongelmia ja kaikki menee suunnitelman mukaan! Ei tarvi alkaa soveltaan eikä miettimään uudestaan, vaan noudattaa vain valmista ohjetta. Toki osaan soveltaa ongelman tultaessa ja joku pikku juttu vähintään on aina varmasti edessä :)

Tässä on pientä listaa lisäravinteesta. Seuraavaan postiin avaudun vähän treenimetodeista ja viimeiseen ruokailusta! Sitten alkaakin itse dieetin seuranta!

- Herajauhe (isolaatti, perushera, slowpro ja astettain imeytyvä sekoitus - näitä on olemassa jo valmiiksi)
- Kreatiini
- BCAA
- thermogeenit, rasvanpolttajat ja lose it! burnerin jämät (jäi kisadieetiltä)
- D-vitamiini
- Omega-3
- AnimalPak -vitamiini ym. valmiste
- Beta-alaniini (tätäkin jääny viime kerralta)
- Glutamiini
- K-Mg / Mg
- Emäsjauhe

Näistä suurin osa on jo valmiina, osa hankittu vartavasten (BCAA, animalpak) ja osa vielä harkinta-hankinnassa. Vitamiinit, hera, kreatiini ja omega on käytössä muutenkin aina, vähän satunnaisesti ehkä mutta silti. Nyt ajattelin petrata vähän ja ottaa ihan kunnon ohjeiden mukaan.

Heraa otan treenin jälkeen 25g ja kreatiinia 5g. Lisäksi mietin tuota glutamiinia palkkariin. BCAA:t menee aamulenkkiä ja treeniä ennen. Beta-alaniinin käytän vain loppuun jossain välissä, kuten nuo burnerit. Vitamiinit otan aamulla ja omegat illalla. Ja jos väki ihmettelee että miten näin paljon kaikkea, niin osa on valmiiksi olemassa, osan hankin superhalvalla (kiitos kulta) ja osan saan sponsoriltani (kiitos taas kulta) :)
Tulkaa käymään Rovaniemelle eksyessänne moikkaamassa http://www.gymeverybody.com/
siellä vietän lähes päivittäin aikaa :)

2 kommenttia:

  1. Paljonko sun kalorimäärä tulee dieetillä olemaan?

    VastaaPoista
  2. Laitan tuohon ruokapäivitykseen kalorit, makrot ym. näkösälle sitten loppuviikosta!

    VastaaPoista