keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Dieetin "aloitus"kuvat

Eilen illalla inspiroiduin ottaan ennen nukkumaan meno vähän kuvia itsestäni. Itselaukaisija ja kännykkä, kuvauspaikkana kylppäri (johon sai sopivalle korkeudelle puhelimen), valot vähän miten sattuu jne. Mutta siltä varalta etten taaskaan saa niitä oikeita ja hienompia kuvia niin laitan nämä nyt ainakin :P
Aamupaino tänään 60,9kg, pituutta 162cm, eli painoindeksi lähenee ylipainoista ;) Eli on se dieetin aikakin!

Kroppa on ihan uskomattoman tukossa, lähes joka paikasta. Hermosärkyä on maksimitreenin tekemisen vuoksi hauiksissa, kyynärvarsissa ja ranteissa, jaloista oikeassa pakarassa, takareidessä ja pohkeessa/sääressä. Lisäksi olkapää-rinta-ojentaja -akseli on todella jumissa ja kipeät. En saa käsiä käännettyä poseerauksissa normaaliin asentoon ja lavat ei aukea kunnolla. Se tarkoittaa sitä, että tän viikon jälkeen teen reilusti kevennetyn viikon ennen dieetin alkua, jotta olis edes vähän paukkuja uuteen ohjelmaan.

Käytän muuten kalorilaskuria sitten dieetissä apuna, ja laitan sen profiilin julkiseksi, joten sieltä voi katsoa miten syön, liikun jne. Tätä kirjoitan myös samalla, mutta tarkkoja ravintomääriä en tänne laita näkösälle. Ilmoitan sitten myöhemmin tunnukset :) Inbodyn ajattelin varata parin viikon päähän, kun olen arkena oulussa eikä aamulla estettä mittaukseen. Tulokset laitan todennäköisesti tänne, pienellä varauksella kuitenkin, kun ei tiedä yhtään mitä sieltä tulee :D

Mutta tässä hieno kuvasarjani:


Laitoin tyylikkään ekstraposen mukaan :D
Ja on muuten yllättävän hankala kääntyä oikein päin vinosti edessä olevaan kameraan, saati sitten tähdätä itsensä lampun kohdalle ja leikkiä että on korkkarit jalassa. Harjoitus tekee mestarin. Tai ainaki vähän paremman. ehkä.

2 kommenttia:

  1. Oot kyllä tosi hyvin saanut lihasta viimeisen vuoden aikana! Tosta kuoriutuu varmasti tämänkin dieetin aikana tosi lupaava kroppa! Tsemiä kevääseen!

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtavaa kun jaat dieettijakson kokemukset ja toteutuksen meille lukijoille! Se kiinnostaa varmasti monia lajista kiinnostuneita / harrastajia =)

    VastaaPoista