tiistai 30. elokuuta 2011

Taas on viikko vierähtänyt...

Kylläpä aika lentää nykyään. Minne katosi kaikki tylsät tunnit ja päivät, joita teini-iässä oli liiaksikin?
Viime viikko meni plussilla taasen ja treenit sujuivat loistavasti. Melkein kaikki sarjapainot on nousseet, toki pieniä vertailuvaikeuksia on, kun nykyään käyn viikot Oulun salilla, Kunto Ykkösellä. Talja ainakin painaa siellä enemmän kuin missään muualla! Eniten kehitystä on tullut olkapäihin, sarjapainot on nousseet hyvin ja pyöreyttä tullut jo nyt lisää, myöskin lohkot erottuvat vielä vaikka aamupaino on lähempänä 57kg:a. Tässä todiste :)
Tämä viikko menee sitten  miinuksilla ainakin perjantaihin asti. Minikevennys väliin taas ettei liian vauhdilla nouse paino. Yleensä tämä ei hidasta kehittymistä ainakaan mulla, mutta elopainon nousua kylläkin. Sunnuntain kiinalais-megabuffetin seurauksena ma aamuna olikin paino 57,8kg ja nyt oli hauskaa kun päivän keventelyn jälkeen se tippui jo 56,6kg:aan. Tiedän, että nesteitä, mutta silti - olo on kevyempi heti ja housut menee jalkaan. Kävin maanantaina aamulenkillä myöskin, hurjat 4,2km juoksin, mutta vaikka matka oli lyhyt, tehot korkeat. Meni 22min ja sykekin oli loppurutistuksen avulla 200. Ennen lenkkiä nappasin synerlinin ja BCAA:ta. Hikoilin kuin sika vielä pitkään lenkin jälkeen, eli tehokasta oli! Myös kropan lämpötila nousi- eli rasvanpoltto kiihtyi pitkäksi aikaa. Suosittelen noita synerlinejä jos haluat lisähikeä ja energiankulutusta aerobisiin.

Mutta vaikka dieettipätkiä pidän, täytyy pitää huoli että keskimäärin on plussilla, muuten kehitys on aika hidasta/olematonta. Joten jos haluat kasvattaa pattia - syö kunnon ruokaa ja paljon. Esim. kaura-omenapuuro mehukeitolla ja raejuustolla aamulla auttaa antamaan energiaa päiväksi:Treenaamisesta lisää. Ma ja Ti oli myös salitreeni ja keskiviikon ajattelin pitää taukoa, kun haluaisin polkea koululle huomenna. Tällöin torstai olisi salitreeni, mikä sopii hyvin, kun menen kullan luo jo iltapäivästä <3 Suoraan salille treenille, näkee vielä vähän enemmän toista, kun änkeää työpaikallekin aina ;) Ainakin treenimotivaatio on taivaassa ja salitreenejä ei tule koskaan skipattua Rovaniemellä ollessa. Tai ei niitä ole täälläkään vielä skippailtu, toivottavasti ei tule edes semmoisia pätkiä ettei huvita lähteä - inhoan taistella omaa laiskuutta vastaan, vaikka yleensä tahdonvoima voittaa silti.

Tästä tulikin mieleen, miten te arvon lukijat voitatte motivaation puutteen? Jos ei huvita mennä treenille, mutta tietää että pitäisi, mikä on se konsti jolla jaksaa lähteä? Vai tuleeko jäätyä useimmiten sohvan pohjalle? Kertokaa, voisi auttaa meitä kaikkia!

4 kommenttia:

 1. Motivaation puute korjaantuu omalla kohdallani useimmiten sillä, että käy katsomassa punttimimmien kuvia netistä, vaikkapa girls with muscles -sivustolla :D Iskee semmoinen kannustava kateus että johan tulee jalkoihin vauhtia :)

  VastaaPoista
 2. Motivaation puute on mulla jatkuvaa, mutta kun kokeilee liian napakkaa paitaa, joka ei anna armoa makkaroille ja käy puntarin päällä niin jo vain tulee lähdettyä :D.

  , Nadja
  Ps. Tai sit käy sun luona kylässä ja tuntee ittensä möhköfantiksi..

  VastaaPoista
 3. Kävin koko viime kevään joka arki aamu ennen töihin menoa salilla. Oli kyllä vaikeuksia herätä kuuden aikaan ja lähteä lompsimaan loskasäähän 30min heräämisen jälkeen. Motivaatio oli niin hukassa. Aamusin tyhjensin vaan pään ajatuksista, keräsin kamppeet kasaan ja puin päälle kuin robotti ja päätin, että menen sinne salille vaikka ottamaan sen aamusuihkun, kunhan vaan menen sinne salille. Seuraavaksi huomasinkin jo laittavani salikenkiä jalkaan pukuhuoneessa ja niin se treeni lähti taas käyntiin. Olo oli mitä mahtavin sen jälkeen.

  PS. Ei mieti liikaa. Menee vaan sillä asenteella, että menee kokeilemaan. =D

  VastaaPoista
 4. Jestas, sun aamupuurot todellakin on suuria kulhollisia :D.

  , N

  VastaaPoista