maanantai 19. syyskuuta 2011

Opiskelua edessä!

Nyt alkoi opiskeluviikkoa ja suorastaan puhkun intoa aloittaa biostatistiikan tilastollisten menetelmien lukemisen. Pakko kuitenkin on jos haluaa joskus valmistua, sillä pitkään ei ole aikaa enää. Eli tänään alkaa pänttääminen ja vaikka tentti on jo torstaina, tulee perjantaille nettitentti ja viikonloppuna pitää lukea muita koulutöitä alkuviikkoa varten. Mutta, onneksi töitä ei ole kun 15h tälle viikolle ;)

Ja sitten  itse asiaan. Tähän postaukseen ja teemaviikkoihin liittyy myös kisa, jonka voittaja saa makoisan palkinnon. Kaikki te, jotka ilmoittauduitte teemaviikkoihin, ilmoittakaa rehellisesti viikon päätyttyä, että onnistuitteko. Jokainen onnistunut viikko ansaitsee yhden arpalipukkeen! Eli jopa viisi voi saada, jos ilmoittautui kaikkiin :) Ja palkinto on siis proteiinipainotteinen, tarkemmin en halua vielä kertoa, vähän jännitystä mukaan.

Viikonloppuna oli häät, joten homma meni juhlimisen puolelle. Onneksi nyt on monta viikkoa ilman pirskeitä, ei kunto kestä jos pitää joka toinen viikonloppu olla liikenteessä, oli se kuinka hauskaa tahansa :) Eilen käytiin Kreikkalaisessa syömässä kunnon Meze- annos ja maha on vieläkin täynnä herkullisia lihoja. Tämän viikon ajattelin pitää kevennettynä treenin suhteen ja kalorit silti melko ylhäällä, jotta palautuis  tästä 7-8 viikon kovasta treenistä. 5x viikkoon salilla ja 1,5h kerrallaan, ja nyt vasta tuntuu että vois vähän helpottaa kropan jumeja ja väsymistä kevyemmällä viikolla. Aika hyvin on jaksanut ilman ongelmia. Lepo ja ruokailu kuntoon niin kyllä toimii, viikonloppuisin vaikka korvausunia jos jää ulkopuolisten syiden vuoksi arkena vähemmälle. Virtaa on tällä hetkellä niin paljon, että haluttaisi itse asiassa lenkille, mikä on aika pelottavaa. Onneksi ei ole aikaa semmoiseen just nyt ;)

1 kommentti:

  1. Mää voin jo tunnustaa, että en onnistunut :(. Tälle iltaa ois vielä 1h10 min aikaa, mutta ei jaksa opiskella. Silti, taputan itseäni (vähän) selkään, koska kuitenkin muina päivinä tuli ihan tän blogin takia luettua enemmän kuin ne ihan pakolliset.

    , Nadja

    VastaaPoista