maanantai 12. syyskuuta 2011

Teemaviikot alkavat ja treenit sujuvat!

Nyt näyttäis vähän siltä, että jokainen teemaviikko tulee toteutumaan! Ensi viikolla voisin aloittaa tuosta opiskeluviikosta, siinä on paljon petrattavaa ainakin omalla osalla :)

Eli viikko 38 (19-25.9) On opiskeluviikko, jolloin jokainen tähän ilmoittautunut pyrkii parhaansa
mukaan lukea tuon tunnin jokainen päivä, kouluajan ulkopuolella. Myös viikonloppuna!

Voin myös paljastaa että siitä seuraava on makeutusaineeton viikko. Sokeritonta joudun odottaan että syksyn juhlat loppuu, kun siellä ei osaa sanoa tarkkaan mitä missäkin on. Eikä haluttaisi ihan kaikesta kieltäytyä sen takia :) Sitä saa harrastaa sitten koko alkuvuoden.

Treenit sujuu muuten hyvin, aamupaino on siinä 56-56,5kg tienoilla, jos ei ole suola/hiilariherkuttelua ollut edellisinä päivinä. Tässä on esimerkki tän päivän rinta-hauistreenistä:

- Penkkipunnerrus tangolla   45kgx12,12    47,5kgx12
- Hauiskääntö scott              18kgx12,12,12
- Vinopenkki, smith              37,5kgx12,12     40kgx12
- Hauiskääntö, talja              30kgx14,14
- Käsipainopenkki                16kgx12,12,12
- Hauiskääntö istuen vinop.   8kgx14,14,14
- Hauisk. pudotussarjana       7,6,5,4kg x12 yksi käsi kerrallaan

Bodyviikko menossa siis, maanantaiaamun treeni kyseessä, mutta yllättävän hyvin jaksoin tehdä ja tulokset nousi hyvin taas viime kerrasta :) Treeniin aikaa kului n. 1,5h.

8 kommenttia:

 1. Moikka, kysyisin, että onko noissa aamupainoissasi jokin virhe vai onko paino tosissaan noussut 8 kiloa muutamassa viikossa? Kuulostaa hurjalta, vaikka kuinka osa olisi nesteitä! :O

  VastaaPoista
 2. Korjasin virheen, niin nopeasti näpyttelin että väärinpäin tuli numerot ;)

  VastaaPoista
 3. saako kysyä että kuinka pitkä oot? :)

  VastaaPoista
 4. Just vähän alle 163cm, eli pätkien sarjaan menen

  VastaaPoista
 5. Heh, aattelinkin jo, että tuohon saa jo kyllä ihan kunnolla mättää! :D

  VastaaPoista
 6. Onpa kiva, että tulee opiskeluviikko :D. Taas jäänyt kaikki tehtävät viime tippaan ja palautukset on olleet n. 5minuuttia ennen palautuskansion sulkeutumista...

  , Nadja

  VastaaPoista
 7. Hei
  Kyselen sinulta kun lääkäri olet ja treenaat itse inetnsiivisesti että onko noilla palautumisjuomilla oikeasti hyötyä? Käsitelläänkö lääkärinkoulutuksessa mahdollisesti ravintoon liittyviä asioita?
  Itsellä alkaa ikää tulemaan muttei se minulla ole mikään tekosyy olla laiskana ja tekemättä mitään. Pahinta oli kun 08 sairastuin todella vakavasti, mutta mitään treenikieltoa ei minulla ole. Ensi kuussa on jälleen kontrollit ja puuuh...niitä odotellessa salilla heilutaan ja liikutaan muutenkin ahkerasti. Vielä tuosta kreatiinista niin vaikuttavatko ne munuaisarvoihin kuinkakin pahasti tai siis ovatko haitallisia munuaisille?
  Martti

  VastaaPoista
 8. On kyllä hyötyä, olen huomannut. Mahdollistaa ainakin mulla paremman palautumisen ja voi treenata paljon useammin ja kovempia treenejä. Nyt kun otin BCAA:n myös käyttöön niin väitän ettei ole ennen ollut näin pitkää kovaa treeniputkea ilman että tarvis kevyttä viikkoa.

  Ja kyllä meille perus ravitsemusta opetetaan, mutta ei kehonrakennusmielessä vaan enemmänkin painonpudotus- ja sairauksiin liittyviä ruokavalioita. itse olen opiskellut tietoni muualta, kun aihe on niin kiinnostava mielestäni.

  Ikä ei ole este mihinkään, kehittyminen hidastuu kyllä hieman, kun lihaksisto vanhenee, mutta samalla lailla tuloksia vanhempanakin. On sinne kisalavallekin noustu vaikka treenit olis alkaneet vasta myöhäisellä aikuisiällä! Ja itse asiassa suosittelen liikuntaa ja punttailua juuri siksi että se hidastaa kropan ikääntymistä.

  Kreatiinista en uskalla sanoa lääkärinä mitään, sillä en tiedä sun sairauksista, lääkityksistä ja muista. Mutta ei se munuaistoksista kyllä ole.

  VastaaPoista