torstai 8. syyskuuta 2011

Teemaviikot

Nonniin, nyt meinasin sitten kokeilla uusia teemaviikkoja aina välissä. Elämäntapani ovat muuten ihan hyvät, mutta muutamia hassuja paheita on vielä. Niistä en suostu luopumaan, mutta vois testailla miten onnistuu vikko aina kerrallaan jollain muutoksella. MUTTA - haluan sijaiskärsijöitä :D

Eli listaan tähän viikkoja, ja jokainen joka on innokas osallistumaan johonkin, tai vaikka useampaankin - niin ilmoittaa vain nimensä kommentteihin. Etunimi riittää, en aio tarkistaa ja kyselllä, että onko varmasti noudattanut ja mukana ;) Joka viikko, joka saa 5 mukaan, tulee toteutumaan syksyn aikana, siinä järjestyksessä miten saa ääniä. Ja joudun vähän valkkaamaan että millä viikolla voin aloittaa, kun on aika paljon kaikenlaista tulossa, enkä liian vaikeaksi halua elämääni muuttaa. Esim. kahvin juonti kielletty tenttiviikolla - never! :) Mutta siitä en kyllä luovu muutenkaan, mutta näistä ehkä;

1. Sokerilakko (Ei mitään sokeroituja tuotteita tai sokerin lisäystä mihinkään). Tässä on sallittu hedelmien sokerit ja esim. pakastemarjoihin lisätty minimäärä sokeria, ei pysty joka grammaa poistamaan.

2. Limsaton ja mehuton viikko (Ei mitään kaupan limsoja, energiajuomia eikä mehuja, vain vissyt käy = makeuttamattomat juomat ok)

3. Venyttelyviikko (Joka päivä vähintään 10min venyttelyä)

4. Sokeriton karkki -lakko (Viikkoon ei mitään keinomakeutettuja pastilleja, purkkaa tai mitään vastaavaa)

5. Opiskeluviikko (Joka pävä viikolla vähintään tunti omatoimista lukemista kouluajan ulkopuolella)

Siinäpä oli! Nyt kaikki matkaan että saan toteuttaa edes jotain noista! :D Kerron sitten aina teemaviikon onnistumiset ja kuulumiset täällä. Ehkä jostain tulisi jopa tapa, tai ainakin vähän pienentyis kynnys muuttaa asioita parempaan suuntaan, ehkä?

16 kommenttia:

 1. Venyttelyviikkoon voisin mä yrittää tulla mukaan, en oo skipannut sitä vasta ku muutaman vuoden....-Mea

  VastaaPoista
 2. Suvi-ja haastaisin sinut tuohon ykkösvaihtoehtoon eli sokerittomaan viikkoon :)

  VastaaPoista
 3. Kaikki tai ei mitään :) -Anne-Maria

  VastaaPoista
 4. Kaikkiin kykenee osallistumaan, paitsi ehkä tuo opiskeluviikko. Ei ole tällä hetkellä paljoa opiskeltavaa.

  VastaaPoista
 5. Sokerilakko! -Elli-

  VastaaPoista
 6. Venyttelyviikkoon yksi osallistuja täällä! :)ehkä tämmönen haaste motivois panostamaan tähän laiminlyötyyn lihashuoltoon.

  VastaaPoista
 7. Mää oon mukana kaikissa!

  , Nadja
  Ps. Ilmoita sit aina muutamaa päivää ennen ko aloitetaan teemaviikko ko mun pitää putsata kaapit hyvissä ajoin :D

  VastaaPoista
 8. Onko sinulla Alastonsuomi.comissa profiili? Kun yksi sinun kuvistasi on siellä...

  VastaaPoista
 9. No ei kyllä ole, mikähän kuva olis kyseessä? Aiemmin mulle on sanottu että kuvia on seuranhakuilmoituksessa ym. mutta ainakin silloin kuvassa en ollut minä kun asian tarkistin :)

  VastaaPoista
 10. Lupaan tulla kaikkiin mukaan!
  -Ansku

  VastaaPoista
 11. Heh, mää oon heti ovela.. Silloin ko on tuo sokeriton karkki-lakko niin oliko siinä rajattu pois vain keinomakeutetut?

  VastaaPoista
 12. Opiskelu ja venyttely-viikkon mukaan!! Peppi

  VastaaPoista
 13. Minä oon mukana kaikissa! -Hannis-

  VastaaPoista
 14. Toivottavasti ei ole liian myöhästä lähteä kaikkiin mukaan! -Milla

  VastaaPoista
 15. No en virallisesti laittanut umpeen tätä, joten matkaan vain! :) Mutta tästä eteenpäin ei arvontaan pääse mukaan, toki nuo muutokset voi tehdä ilman sitäkin. Pidetään voittomahdollisuudet niillä hyvinä, jotka ilman arvontatietoa oli valmiita osallistumaan.

  VastaaPoista