tiistai 27. lokakuuta 2009

Takaisin blogin pariin!

Heipsan kaikille! Nyt aloitetaan sitten uuden blogin kirjoittelu vihdoinkin!
Olen ollut kisan jälkeen pari viikkoa koulukiireissä ja sitten lähdinkin reissuun viikoksi, ja viikonloppuna palailin Suomeen. Treenit on kulkeneet hyvin ja paljon asiaa on kerrottavana :)

Kisan jälkeen siis jatkoin kovaa treeniä pari viikkoa, minkä jälkeen kevyt viikko. Lomalla kävin yhden kunnon treenin vetämässä ja paljon kävelyä tuli toki kun nähtävyyksiä Lissabonissa oli paljon (kuten myös korkeuseroja). Painoa olen nostanut pikkuhiljaa, mutta ihmeen hitaasti tullut kyllä. Paino on 52-53kg vaikka otin kreatankkauksen ja ruokaa koneessa on aika paljon enemmän kun ennen, samoin nestettä. Jaksaminen on kuitenkin hyvä ja treenitehot on nousseet. Kokeilin jopa penkkienkkaa korottaa vielä normi treenin päälle ja nousi kilolla ilman varmistajaakin! Ensi kerralla varmistajan kans ja ilman 4 sarjaan pohjalla ;)

Nyt kun lomat on lomailtu ja arkeen palattu, jatkan plussilla joulukuuhun asti ainakin ja samalla treenaan KOVAA!

Blogi painottuu treeneihin, resepteihin, ruokavalioon, terveyteen ja hieman reissaamiseen ja arkielämän juttuihin. Vaikkei kisaa ole enää tulossa lähiaikoina, treeni on tavoitteellista. Ruokavalio on monipuolisempaa kun aiemmin joten kivoja reseptejä tulee myös!

Tervetuloa blogini pariin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti