lauantai 19. toukokuuta 2012

Pöpöjen rääkkäämä Sannuli

Tässä on sitten harjoittelut tehty, treenitaukoa kohta viikko ja olo vieläkin heikko. Sairastuin viime keskiviikkona työreissulla johonki pikkuflunssaan ja vaikka nuha lähti päivässä, niin jälkitauti alkoi kummitella jo seuraavasta päivästä. Omia oireitaan ei näköjään uskalla ikinä arvioida pahoiksi, kun niskajäykkyys johtui vain flunssasta ja kovat päänsäryt oli niskajäykkyydestä ja pieni lämpöily olisi varmasti mennyt pois jos en olisi käynyt työharjoittelussa silti koko aikaa. Väsynyt oli olisi mennyt nukkumalla pois ja heikko yleiskunto johtui vain siitä kun ei tehny mitään. Eihän mulla mikään oikeasti ole? No joo, virusmeningiitti se tais olla sittenkin. Tähän liittyi myös yhtenä päivänä aurallinen migreenikohtaus, joka oli ensimmäinen ikinä. Toivottavasti myös jää viimeiseksi... Tänään on vielä vähän lämpöä ja nyt kun sairaspäiviä on takana 10 ja yhdestoista menossa niin tuo keskimääräinen 2vkon toipilasaika alkaa olla lopuillaan. Onneksi.

Ensi viikolla on OSCE -tentit ja sitten lauanataiaamuna viiden aikaan taksilla lentokentälle ja viikon Pekingin loma alkaa! lauantaipäivä ollaan Flamingossa rentoutumassa heti loman alkuun ja sitten yölento Kiinaan. Viikko keretään olla perillä ja sunnuntaina on paluulento Suomeen. Maanantai puolestaan on lepoa ja aikaerosta toipumista ja tiistaina alkaa sitten työt! Tk-vastaanottoa, työterveyden sairausvastaanottoa ja tk-päivystystä. Otin köyhän ihmisenä aika monta 12h päivystytpätkää tuohon töiden lisäksi, sitä on kätevästä elänyt 350€ tulolla tämän kevään, sis. opintotuen (jota ei ole) ja lisäksi tuli takaisinmaksuja sen verran että tuostakin lähti nyt parisataa pois ennen kesää :P Onneksi on joskus säästänyt sen verran että ei tarvi lainaa ottaa. Kohta helpottaa onneksi sekin ongelma.

No joo, tulipa vähän valitteleva päivitys, mutta kuvaa hyvin oloa lähiviikkojen oloa :D Treenimakuun kerkesin päästä just ennen ku sairastuin, joten kun olo kohenee tästä niin uskallan taas alkaa treenille. Nyt en ota riskiä että olis kunnossa edes sitten loman! Ihanaa kun on kuitenkin kesä jo ihan kohta ja loman avulla jaksaa eteenpäin ja toivottavasti saa virtaa aloittaa työt sitten täysin voimin kun aika koittaa :)

Ai niin juu, sponsorointisopparia on tässä keväällä suunniteltu erään lisäravinnefirman kanssa, siitä isompi päivitys kunhan asia saadaan vietyä loppuun asti! Hauskaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Oon selaillut sun blogia läpi ja vaikuttaa todella hyvältä! Jään kyllä lueskelemaan :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Uusi päivitys tuleekin juuri, jossa vähän lisäinfoa blogista :)

    VastaaPoista