perjantai 29. tammikuuta 2010

www.sokeriton.fi

Noniin! Eli nyt kaikki innokkaat voivat tilata http://www.sokeriton.fi/ sivulta tuotteita ja saada bonuksen kaupan päälle! Jokainen tilaaja saa extrana bonustuotteen kaupan päälle :)

Kannattaa käyttää 5 vip-tarjous, hinta putoaa reilusti ja nyt saa vielä sen ylimääräisen kaupan päälle! Mutta pakko ei ole noin montaa tilata tietenkään. Suosittelen kovasti, olen tilannut karkkeja ja sukrinia. Sukrinin hintakin tippuu kun tilaa tuohon vip-hintaan. Paketti tulee perille postilaatikkoon todella nopeasti (pari päivää meni mulla) ja hyvin pakattuna. Eli tämä tarkoittaa tätä:

"Kun ostat 5 normaalihintaista tuotetta,saat samalla ostokerralla tilata kaikki loput tuotteet edullisilla VIP-hinnoilla."

Huom! Sieltä löytyy myös raakasuklaita, atkins-tuotteita ym.

Muistakaa vain ilmoittaa tilauksen yhteydessä, että mun blogista sai tarjouksen ;)
Kirjoitan jatkossa tuotearvosteluja ja reseptejä myös!

2 kommenttia:

  1. Pikkasen liian myöhään huomasin tämän, itse tilailin tuolta jos jonkin moista ja kas kummaa sinun blogisi innoittamana :) Kovasti rupesi kiinnostamaan tuo sukrin ja hetihän se piti googlettaa ja tilailla. Mainioita reseptejä täällä, lisää niitä! :)

    VastaaPoista
  2. Voi harmi ettet kerenny saada bonusta mukaan :( mutta ensi kerralla sitten! Ja kiva kun mun reseptit ja jutut innoittaa :)

    VastaaPoista