maanantai 8. helmikuuta 2010

Raakasuklaata ja Atkinsin patukkaa

Eka kokemus raakasuklaasta oli outo; ensi puraisulla se maistui vain kitkerälle kaakaolle ja hetken päästä ihan hyvälle ja toisen palan kohdalla jo todella hyvälle! ehkä mun makuaisti oli tottunut vaaleaan sokerisuklaaseen ja vaati muutaman puraisun ennen kuin oppi nauttimaan tuosta. Tuote oli siis

Ombar Superfood Chocolate

Cashew & Kookos raakasuklaa
Tykkäsin lopulta niin paljon, että loppui ensimmäisenä tilaamistani suklaista! Tummaa, ei liian makeaa, mutta pähkinä ja kookos maistuivat sopivasti läpi. Tuotteessahan on siis luomukaakaota, eikä sokeria, soijaa, gluteenia tai makeutusaineita! Tämä superfood saa minulta 4+ pistettä!

Toinen erikoisuus ja uutuus minulle oli Atkinsin patukka. Se oli makea, eikä niin Atkins mitä odotin, mutta hyvää kuin mikä! Herkkupatukka suklaapatukan tilalle. sokeria patukassa on 1g ja net carbs 3g. Ei olisi ikinä uskonut mausta, että on erityisruokavalioon tarkoitettu vähänsokerinen patukka. Ei sisällä edes sokerialkoholeja, joten masu pysyi kunnossa! :) Proteiinia patukassa on 11g, kuitua 10g ja rasvaa 9g. Transrasvoja ei yhtään. Tykkäsin tästäkin todella paljon!

Atkins Advantage
Caramel Chocolate Peanut Nougat Bar
kinuskia, suklaata ja paahdettua maapähkinää
 
Tämä patukka saa maun puolesta 4 pistettä ja sokerittomuuden+sokerialkoholittomuuden avulla vielä puoli pistettä lisää! 4,5 pistettä siis mun kriteereillä :) Proteiinipatukkahan tämä ei ole, mutta pidemmällä atkinsin dieetillä varmasti odotettu herkku! Ja kun sullotaan samaan pakettiin caramel, sulkaa, pähkinät ja nougat - lopputulos ei voi olla huono!
 
Kiinnostuitko? Tilaa oma satsi: http://www.sokeriton.fi/
Mulle maistuu ainakin :P

1 kommentti: