keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Uusi treeniohjelma ja fysiobar -kuvia

Aloitin sitten nelijakoisen ohjelman taas, kun tuo kaksijakoinen alkoi kyllästyttää. Mielummin treenaan yhden lihaksen loppuun kerralla ja sitten parantelen särkeviä paikkoja viikon :D

Jako on monille varmaan melko omituinen, mutta kyllä se on tarkkaan harkittu silti.
1. Rinta, Hauis, Vatsat
2. Takareidet, Olkapäät, pohkeet
3. Etureidet, peppu, vatsa
4. Selkä, ojentajat

En halua tehdä perinteisellä rinta-olkapäät-ojentajat -tyylillä, sillä siinä se viimeinen lihasryhmä jää aina vähemmälle huomiolle ja olen huomannut ettei kehitys painoissa ole niin hyvä kun ekoilla lihaksilla. Nyt teen Yhden isomman liikkeen alkuun ja ihan erin lihaksen seuraavaksi, jotta saan siitäkin täyden tehon irti. Sitten teen toisen liikkeen esim.rinnalle ja taas seuraavan hauikselle. Väliin vatsoja, niin kerkeää palautua hieman pidempään eikä treeni veny.

Takareisille on vain sjmv ja monta sarjaa, perään olkapäitä ja pohkeita vuoronperään.

Etureidet-peppu on yhdessä; kyykky, prässi ja askelkyykky samaan päivään! Kyykky ottaa enemmän peppuun ja prässi etureisiin. Askelkyykky molempiin. Vatsaa tulee aina välillä väliin.

Selkätreenissä mave olisi pääosassa, mutta aloitan sen vasta parin viikon päästä. Syy on vähän pöhkö; uusi treeniohjelma niin ihan uusi lihaskipu eikä mavea jaksa päivän tauon jälkeen kyykystä! Heti kun kroppa on tottunut vähän niin otan senkin mukaan. T-kulmasoutu, ylätalja niskan taakse, leuat ym. vuorottelevat ranskalaisen punnerruksen, taljaojentajien ja taljaranskalaisen kanssa.

Yhteen treeniin menee 50-70min ja tähän asti (5 treeniä takana) olen pitänyt ohjelmasta. Aina on isompi liike ja pienempiä liikkeitä yhdessä, lihaksesta saa kaiken irti ja liikkeet ovat kiinnostavia (minulle!). Pääliikkeessä toistot on 5-8, muissa 8-12 aina liikkeestä riippuen.

Siinäpä se! Treenit on kulkeneet hyvin ja salille on kiva mennä. Penkki on uusi suosikkipäivä, kun teen sen miehen kanssa vuoronperään ja varmistajan kanssa on ihan eriä treenata!

Toinen juttu on viikko sitten ollut fysiobar-kuvaus. Tässä vähän kuvauksen satoa:Siinäpä muutama ;)

4 kommenttia:

 1. Onpas onnistuneita, hienoja kuvia! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Noita kuvia oli ihan hirveä määrä ja valkkasin puoliksi summassa mielestäni ihan kivoja :)

  VastaaPoista
 3. Paras kuva on toi, missä on käsipaino ja hymyilet taustalla.

  VastaaPoista
 4. Niin ne kaikki sanoo ;)
  Itse kutsun sitä vain irvistykseksi.

  VastaaPoista