tiistai 5. lokakuuta 2010

Treenejä ja lisäravinteita

Nyt on taas vietetty melkein viikko Rovaniemellä, hauskaa miten hyvin jossain kaupungissa voi yhtäkkiä viihtyä ;) Treenejä tuli viime viikolle vain kolme, mutta edelliselle viisi, tällä viikolla tähtään siihen neljään, mikä olisi tarkoitus. Ohjelmassa on kertaalleen viikkoon jalat, 1-2x selkä ja rinta ja 2x kädet. Vatsoja teen 1-2x viikkoon ja pohkeet ainakin sen kerran. Jako poikkeaa edelleen vähän joka viikko edellisestä, samoin liikkeet, toistot ja sarjat. Tuntuman mukaan treenaan ja aina niin että edellinen lihas olisi palautunut kunnolla. Joskus vain käy niin kuin viime lauanataina, että vaikka penkkitreenissä rinta oli ok, niin ojentajat oli niin tukossa ettei jaksanut nostaa käsiä suoraksi. Mutta halusin treenata rinnan Levin reissulla, joten sen kivun kanssa piti vain elää :)

Kävin siis viikonloppuna Levillä. Vietimme poikaystäväni kanssa rauhallisen mökkiviikonlopun, johon kuului päivä kylpylässä ja paljon höyrysaunaa, treeni, ravintolareissu isäni kanssa, päivävaellus Levin päälle ja runsaasti lepoa ja hyvää ruokaa takkatulen ääressä. Aivan mahtava viikonloppu siis! Pari kuvaa laitan seuraavaan postaukseen, samoin pari kohdelihaskuvaa (olkapää ja hauis) joista otin kuvat, kun sain niin mahtavan pumpin aikaiseksi. Pitkästä aikaa!

Testailin myös uusia patukoita. Body Attackin milk bar ja carb control protein bar pääsivät testaukseen tällä kertaa. Tilasin molempia laatikot, makuna milk barissa oli caramel toffee, ja maku oli herkullinen! Koostumus kivan pehmeä ja koko kätevän pieni välipalaksi tällaiselle rimpulalle. Carb controlissa makuna oli crispy caramel, ja patukka oli hieman kuivahko mutta maku ihan ok. Tämä saa kuitenkin isot plussat ravintosisällöstään, johon kuuluu 45g prot ja 2,5g net carbs. Tämän puolitan kyllä, vähän turhan tuhti 100 gramman välipala olisi.

 Ja kun kysyttiin että mitä palkkaria käytän, niin käytössä on tällä hetkellä itellä star nutritionin perushera ja makuina minttusuklaata, mansikkaa ja vaniljaa. Slow pro ja whey-100 on myös kaapissa odottelemassa käyttöä. Maltoa en käytä. Lisäksi syön swebarin patukoita aina välissä, beta-alaniinia löytyy myös mutta sitä en ole käyttänyt aikoihin. kreatiinia tulee laitettua satunnaisesti, voisi aloittaa kunnolla kunhan tiedän mahdunko tilaamaani mekkoon ensin. Myös jotain burnereita ja magnesiumia löytyy kaapinpohjalta, toista käytän vahingossa aina nukkumaanmennessä ja toista kun krampit iskee (usein). Söin siis vahingossa 3x erilaista burneria iltayöstä kun siivosin kaappeja ja löysin matkarasiasta nuo. olivat jääneet syksyltä ja luulin että kyseessä on omega ja rusketuskapselit. Ei ollut. Pyörin aamuneljään sängyssä hikisenä ja levottomana enkä jaksanut pitää silmiä kiinni. Sitten nousin ylös ja lähdin salille, ei nukuttu sinä yönä! Suosittelen, jos kärsii päivätorkkumisesta. Kyseessä oli siis lose it! -kapseleita molempia sortteja, ja kofeiiniaddiktille toimi ainakin hyvin.

Ensi kertaan taas ja luvassa siis muutama kuva viikonlopulta ja tietyistä ruumiinosistani! Moimoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti