keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Herkuttelua kevyesti

PItkästä aikaa ajattelin laittaa pari herkkukuvaa!



Kyseessä ultrakevyt juustokakku. Koko komeudessa n.1000kcal! Kahdelle ihmiselle neljä reilua palaa /hlö, mikä tekee 125kcal palaa kohti. Ja tästä on iso osa proteiinia!

Aineita en muista tarkkaan, koska en mittaillu enkä tehny ohjeen mukaan. Mutta pohjakerros on banaani-mansikka  ja keskikerros mustikka-mansikka sekä pinta mansikka-vadelma. Tuoreita marjoja, makeutusainetta makeutukseen, kevyt vaniljavaahto + 2% tuorejuusto massana, liivate hyydyttäjänä ja vaniljaesanssi lisämakuna. Pohjaa ei ole, sillä tämän piti olla terveellinen ja kevyt herkku ;) Hyvin pärjäsi ilmankin!

Sitten ruokaa:


Bataatti-porkkanasosekeitto, jossa juustokermaa, chili-tuorejuustoa, sahramia ja paprikaa. Päällä raejuustoa, ripaus sahramia ja juustokermaa. Herkkua!



Lampaan sisäfilettä, uuniperunaa tuorejuusto-raejuustotäytteellä, parmankinkku-parsaa, oluessa haudutettua kaalipataa. Nam nam!

Parin päivän sisällä tulee uutta postausta, jossa taas vähän treenivinkkejä :)

6 kommenttia:

  1. Namnam, olisiko tuosta kakusta reseptiä? :) Löytyykö esim. kalorilaskurista?

    VastaaPoista
  2. ei ikävä kyllä löydy kun en käytä sitä :(
    aineet on nuo mitä laitoin, tuorejuustoon (lisäsin vähän rahkaa vielä, 50-100g) 6 liivatetta ja se kahteen osaan, toiseen toisen hedelmät/marjat. Makeutta mielen mukaan ja sitten vaniljavaahto puoleksi. Yksi osa kannattaa tehdä kerralla ja hyydyttää jääkaapissa 30min ennen ku kaataa seuraavan päälle. Päälimmäinen on vain mehukeitto-mansikka-mansikoiden mehu, jossa 2 liivatetta. määriä en osaa sanoa :( maistelua vain ja lisää marjaa/makeutta jos on mietoa, mutta nopeasti toiminta ettei hyydy ennen aikoja :)

    VastaaPoista
  3. Herkullisen näköisiä ruokia! Harmi jos sulla ei ole kakusta reseptiä, olen yrittänyt kalastella kevyita & herkullisia jälkkäreitä.

    VastaaPoista
  4. mitä on tuo vaniljavaahto?/miten se tehdään?

    VastaaPoista
  5. Kyllä tuolla ohjeella saa jo hyvän kakun aikaan :) Vaniljavaahto on ihan vain kaupasat ostettua kevyttä vaniljakastiketta jonka vaahdotin kovalksi. Olisko ollu 7% rasvaa. Ei yhtä kiinteä vaahto kuin kermasta joten kannattaa vispata pitkään.

    VastaaPoista
  6. Aww! Olin juuri pyytämässä kakun ohjetta, mutta täältähän se löytyy. Tätä on pakko kokeilla! :)

    VastaaPoista