tiistai 29. marraskuuta 2011

Kehitystä takana ja vielä kuukausi edessä!


Nyt on sitten muutama viikko uutta ohjelmaa takana ja kehitys on ollut hienoa! Paino nousee tasaista tahtia sopivasti, treenit kulkevat hyvin ja joka kerta saa nostaa painoja/lisätä toistoja joka liikkeeseen! Vaaka näyttä aamuisin 58-59kg välille painoa ja silti vyötärö on vielä alle 70cm ja lantion alle 95cm, mitkä ovat molemmat selvästi parempi kuin viimeksi tässä painossa! Tässä vähän esimerkkejä uusimmista tuloksista, toistoja vähintään 8 ekalla:

- penkki 57g
- Vipuvarsikulmasoutu, 1.käsi 47,5kg
- kyykky smith 90kg
- SJMV 70kg
- Hack-kyykky 115kg
- Ylätjaljaveto kapella kahvalla 55kg
- kapea penkki 40-45kg
- pohkeet istuen 65kg
- vatsarutistuskone 45kg
- Hauiskääntö z-tangolla 26kg
- Pystypunnerrus smithissä 42,5kg


JA pitää jotain ruokakuviakin olla, joten tässä susheja :D


Ruokavalio alkaa sitten joulun jälkeen, eli loman jälkeen. Kalorit alussa korkealla, sitten aloitetaan tiputtaan jossain vaiheessa, aloitetaan aerobiset myöhemmin ja sitten ollaankin jo asian ytimessä ;) tarkkaa aikataulua ei olla vielä ihan täysin hiottu enkä ihan kaikkea luonnollisestikaan teillekään kerro, mutta sen mitä sallitaan :D Jännää tulee, pysykää kuulolla!

2 kommenttia:

 1. Moi:)

  Saako kysyä, että kuka sun valmentaja on?:)

  Niin ja montako vuotta olet nyt tähän mennessä tehnyt tuollaista ihan kunnon punttitreeniä?? Oot kuitenkin noin nuori ja TOLLASET painot jo tässä vaiheessa...!:D RIspektit vaan siulle!:)

  -Laura

  VastaaPoista
 2. Tähän asti olen vain kysellyt paljon ja lukenut vielä enemmän, sen pohjalta olen suunnitellut treenit ja ruokailut sitten. Tavoitteellisesti olen treenannut semmoiset 3,5v ja nelisen vuotta tulee kohta ekasta salikortin omistuksesta. Eli aika nopeaa aloin suunnitella hommat tosissani.

  Kisadieetin mulle hoitaa Jiipee Pulkkinen (jiipee.fi) ja hälle siis kiitos jo tässä vaiheessa siitä, ettei tarvi kovan koulukiireen keskellä itse yrittää arpoa että mitä tekisin seuraavaksi :)

  VastaaPoista