keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Loma ohi ja dieetti menossa!

Nyt on sitten lomailtu joululoma tälle vuodelle. Tai siis ulkomaanmatka on ohi, muuten lomaa vielä 1,5vkoa jäljellä. Käytiin siis Dubaista lähtevällä risteilyllä ja pysähdyttiin maissa Abu Dhabissa, Khasabissa, Muscatissa ja Dubaissa. Nähtävää oli, vaikka pikaisesti vain käytiin maissa aina, laivalla kun oli niin ihanaa rentoutua poreammeessa, ottaa aurinkoa ja käydä muutaman tunnin välein valmiilla ruoalla :))

Tässä pari otosta reissusta:Nyt on muuten dieettikin alkanut sitten, kalorit alussa korkeahkot, mutta kun kroppa on vähän sekaisin niin nesteitä haluaisin vähän lähtemään heti :P Laivan ruoat oli nimittäin supersuolaisia ja lisäksi lämmin keli keräsi nestettä. Myös mahassa on jotain hämminkiä, Riikassa käytiin päivä loman jälkeen ja päivä siitä alkoi maha vähän vaivata, olisko joku pieni pöpö taas tullut...? Mutta ei pahasti, nestettä kerää vain alavatsaan reilusti. Niin, ja lentomatkan ansioista myös jalat on niin nesteiset olleet, että kävely ei onnistu (penikkatauti iskee melkein heti), sukat uppoaa nilkkaan ja normihousuistakin tulee kunnon painaumat. Jalkaongelmat on helpottuneet jo, mutta maha ei niinkään, ehkä se tästä. onneksi vasta toinen päivä menossa dieettiä, ei saa hoppuilla ja hätäillä :D

Fiilikset on hyvät, tosin kun tottunut syömään määrällisesti paljon (mm. kasviksia ja hedelmiä) niin nälkä on melkein koko ajan, vaikka kalorit on niin korkeat. Ei se kyllä yhtään haittaa, tykkään oikeastaan, kun tietää että olo kevenee ja rasva palaa ja näin ollen ollaan päivä päivältä lähempänä kisakuntoa!

Kuulumisia päivittelen jatkossa vähän tiheämpään, nyt tuo loma jätti hetkeksi netin pois käytöstä. Onkos muuten kukaan tulossa kisaamaan keväällä Turkuun?

7 kommenttia:

 1. Täälläpä yksi joka on tulossa kisaamaan BF juniorisarjaan keväällä :) Pidän itse blogia gym-spacessa, Tsempit dieetille!

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Lähtömittoja on vähän huono laittaa osasta kroppaa, kun on lievää mahatautia ja nesteitä kertynyt myös siksi. Voin ens maanantaina kun olo on varmasti jo tasoittunut niin kirjoitella niitäkin esille! valmennuksestahan mulla vastaa Jiipee Pulkkinen, joten ihan kaikkea en luonnollisesti voi teille kertoa ;) Enimmäkseen fiiliksistä ja tavoitteiden etenemisestä, treenailusta ym. tulee kuitenkin tekstiä säännöllisesti!

  Rasvat mittaan Inbodylla, sama laite on ollut useamman kerran käytössä, kerran eri laite ja eri mittaaja, mutta siitä näkikin heti vähän heittävän tuloksen. Lähtörasvat on tuossa 15% luokkaa. Lopputuloksesta en vielä tiedä, eiköhän se peili kerro paremmin!

  VastaaPoista
 4. Sori Mamma86, poistin vahingossa sun kommentin tässä värkätessäni! :/ Mutta vastaus tuossa alla!

  VastaaPoista
 5. Olisi kiva saada tietää vähän tarkemmin sun dietti-ruokavaliosta esim. kokonaiskalorimäärä ja ateriarytmi. Tässä kun yks jos toinen koittaa skarpata syömistensä kanssa juhlapyhien jälkeen niin pieni vertailukohta olisi oikein mielenkiintoinen ja hyvin ajankohtainen. :)

  VastaaPoista
 6. Yleispätevän ohjeen mukaan; syö tasaisesti pitkin päivää pienehköjä aterioita ja vähintään 500g kasviksia. Aterialle hyvälaatuisia hiilareita ja vähärasvaisia proteiininlähteitä, kohtuudella hedelmiä ja marjoja, hyviä rasvoja ja rasvaista kalaa monta kertaa viikossa. Annoskoot kuntoon ja ateriarytmi säännölliseksi, liikunnan ja henkilön koon ym. perusteella pitää sitten ruokamäärä määritellä. Jos kiinnostaa tarkemmat ohjeet /valmennus niin laita mulle postia: sanna_ketonen ja hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Itse olen kanssa tulossa samaan sarjaan kuin sinä, eli pygmeihin :) oot siis kilpasiskoni! että keväällä nähään. Itte kirjoittelen blogia myös tuolla Mannisen blogiyhteisössä :) tsemppiä dieettiin kamalasti!!!

  VastaaPoista