maanantai 2. tammikuuta 2012

Eka viikko kohta takana, tässä fiiliksiä :)

Eka viikko siis mennyt, tosin viime viikolla oli vain 6 päivää, mutta helpompi laskea näin maanantaista aina, kun otan silloin aina mitatkin. Viikko tankattiin kreatiinilla aika reilusti, joten nestettä ja paineita lihaksiin tuli vaikka kalorimäärä väheni luonnollisesti lomanaikaisesta. Ruoka on hyvälaatuista ja monipuolista, kokkaan 3 lämmintä ruokaa päivässä, lisäksi pari puuroa ja yksi leipäruoka. Tai näin olen tähän asti tehnyt ja virtaa on riittänyt. Palkkarit luonnollisesti tulee treenipäiven lisäksi, eli melkein joka päivä, samoin laturi, että virtaa riittää treenata. Ja hyvin on riittänyt. Nälkä on ollut korkeasta kalorimäärästä huolimatta yleensä ainakain puolet päivästä, mutta ei se ole yhtään haitannut. Painokin putosi jo ihan kivasti, kun sai mahatautia paremmaksi ja kropan toimimaan hieman normaalimmin.

Mittoja lupailin myös, eli tässä nyt olis niitä sitten. Otettu aamulla vesilasillisen jälkeen. Pientä mahan turvotusta vielä huomattavissa, mutta suurimmaksi osaksi on helpottanut.

- Rinta (selkä rentona) 97cm
- Vyötärö (kapein kohta) 71cm
- Lantio (levein kohta) 95cm
- Reisi (ylhäältä) 56cm
- Hauis (jännitettynä) 33,5cm
 
Reiden tai haban mittaa en seuraa, vaan noita, sekä navan ympärystää, sillä sinne mulla kertyy helpoiten ylimääräistä (jenkkikset ;)). Mutta nuo on ne, mitkä esim. kisabikineihin vaikuttaa ja vyötärön nyt haluan muuten vain sinne 65cm kohdalle kutistaa. Painoa on n.61kg ja aikaa kisoihin 14,5vkoa. Hyvä tästä tulee, näin korkealla painolla erottuu aamuisin vatsapalikoista ylimmät ihan hyvin jo! Lisäksi treenipainot on korkealla, motivaatio vielä korkeammalla, valmennus loistavaa ja sponsorit mahdollistaa koko urakan. Tästä vain tasaisesti eteenpäin kohti kevään kisoja! Kiitos jo nyt siis salilleni ja sponsorilleni Gym Everybodylle.

5 kommenttia:

 1. Oon seuraillut anonyyminä sun blogias jo jonkun aikaa. Mielenkiintoisinta on se, että sun mittas ja fysiikka vastaa aika paljon omaani. :) Itse olen ollut dieetillä 15vkoa, tosin rennolla sellaisella. Ei siis kisatavoitetta tällä hetkellä, pudottelen painoa rauhalliseen tahtiin omaksi ilokseni, kisadieetti voisi täten olla rennompi kun ei olisi 20kg:ä pudotettavana. Lähtöpaino oli 71,5kg. Nyt 64,9 ja kaikki lukemat ovat samat kuin sulla. Paljos olet pitkä?

  VastaaPoista
 2. 162cm on pituutta, eli pätkäsarjalainen olen. Painoa nyt n.60kg, eli olet ilmeisesti pidempi jos mitat on samat :)

  VastaaPoista
 3. Joo 167-168cm. :) En sit tiedä liikkuisko oma kisapaino siinä 57kg:n tuntumilla. Tästä kun tiputtaa 63:een niin vois olla ihan hyvä
  peruskunto.

  VastaaPoista
 4. 57kg on kyllä todella korkea kisapaino noinkin "lyhyelle"! Oletko kauan treenannut ja meinaatko joskus kisailla?

  VastaaPoista
 5. N.6 vuotta, niistä 4 vuotta ollut tavoitteellisia, vaikka aina pyrkinyt treenin perille asti viemään. Nyt löytyy miehen puolelta kivasti tuota ammattitaitoa näissä asioissa, jos kisailla haluaisi. Jotenkin ajattelisin, että haluan vielä treenailla rauhassa ja kehittää niitä osa-aluita mitkä sitä vaatii. Ei nyt vuoteen vielä ajankohtaista. :) Paino oli yhdessä tekemä arvio, lopultahan sitä ei tiedä kuin dieettamalla mihin se asettuisi.

  VastaaPoista