maanantai 30. tammikuuta 2012

Dieetti etenee...

Nyt on kohta se 5 viikkoa mennyt dieettiä, tai no kuukausi ja kolme päivä. Kisoihin vielä aikaa 11 (?) viikkoa joten ei tässä onneksi hoppu ole vielä :) Paino on pudonnut n.3kg, mutta erottuvuutta on tullut todella paljon lisää ja erityisesti keskivartalo näyttää huimasti paremmalta - vatsalihakset erottuvat aamulla jo hyvin, illallakin kohtuullisesti. Tässä alkumittoja (jotka kylläkin otettu vähän turvoksissa ollessani loman jälkeen...) ja nykymittani:

- rinta: 97cm --> 95cm
- vyötärö, kapein kohta: 73cm --> 69cm
- maha/napa: 80cm --> 74cm
- lantio: 96cm --> 93cm

- paino: 62,2kg maksimissaan ja 59,3kg parhaimmillaa.

Kunnon kuvia en ole vielä saanut aikaiseksi ottaa, mutta tässä pikaräpsäys (ja vielä sumea sellainen) eilen salilla otettuna:


Treenipainot on nousseet hienosti ja viime viikolla pääsin aloittelemaan aerobisiakin. Treenin jälkeen tulee 20min polkemista ja joka viides päivä lisäksi lenkki. Kalorit oli alussa siellä lähellä 2500kcal, sitemmin ne on laskettu sinne 2000-2200kcal välille. Muutama alle 2000kcal päivä on ollut myös ja muutama alle 1800kcal päivä, eli vähän vaihtelevasti painon putoamisen mukaan. Nyt on joku kiva tasavaihe menossa ja kun liikuntaa tulee kohtuullisesti niin näyttää ainakin vielä putoavan tälläkin kalorimäärällä :) Nälkä on silti lähes koko ajan ja 1-2h ruoasta alkaa maha huutamaan lisää evästä. Juon luonnollisesti paljon päivällä, mutta iltaa kohti vähennän reilusti (ellei ole iltatreeni) ettei tarvi yötä ravata vessassa. Koulun kanssa on aika lailla stressiä nyt, mutta kohtuullisesti on saanut nukuttua ja muutamaa hajoamiskohtausta lukuun ottamatta pääkin on kestänyt ihmeen hyvin. Tai no, hajoamiset on ollu koulun ja töiden takia, kun tuntuu että loppuu vain yksinkertaisesti tunnit päivästä ja stressi estää opiskelun kokonaan, kun en saa mitään tehtyä ennen kuin pää on rauhoittunut. Mutta pakko alkaa kestämään, eka tentti meni jo, mutta niin monta vielä edessä että tiivis tahti jatkuu vielä pitkään! Ajanpuutteen vuoksi joinain päivinä joudun käyttämään hyväksi kulkumatkoja liikunnan kanssa, mutta en jaksa välittää vaikka joku ihmettelisi reppu selässä ja käsilaukku olalla keskustan kaduilla hölkkäilevää naista - en tunnusta! :) Nyt uusi viikko lähti alkuun aamulenkillä ja sitten edessä 4 päivää treeniä ja perjantaina isohko tentti. Päivittelen sitten lisää kuulumisia ja yritän saada kuviakin otettua!

Eväsboxien kantaminen alkaa kyllä kans käydä aerobisesta, varsinkin päivinä, jolloin lähden aamuvarhain kotoa ja palaan illalla myöhään suoraan toiseen kaupunkiin. Mutta kun huolella valmistautuu niin onnistuu:

3 kommenttia:

 1. Moikka! Olisi mielenkiintoista kuulla, miten tulisi syödä vapaapäivinä, kun ei reenaa ja lepäilee. :-) onko niille päiville jotain vinkkejä, kun tuntuu, että silloin tulee herkuteltua ja syötyä silti samanlailla (yhtä paljon) kuin reenipäivinä.

  VastaaPoista
 2. Syö samalla kaavalla mitä arkenakin, ei siihen ihmeitä kaivata :) Ei haittaa vaikka söisit yhtä paljonkin, jos on kunnon evästä, jää vain palkkari ym. pois. Ja jos nukkuu pidempään ja samalla hereilläoloaika vähenee, niin aloittaa vain myöehmmin ruokailut samalla kaavalla ja sitten jättää vaikka viimeisen pois jos uni meinaa tulla ennen sitä.

  VastaaPoista
 3. Kannattaa lukea: http://broscience.com/broscience-com-approved-articles/1395-carbs-night-fat-loss-killer-imaginary-boogeyman.html

  Ja siitä erityisesti kohta: Whoa hold up… less hunger? I don’t buy it.

  VastaaPoista