maanantai 16. tammikuuta 2012

Vastustanut on, mutta toivottavasti ei enää

... nimittäin kiirehän tässä tulee kohta muuten.

Eräistä luonnollisista syistä kroppa keräs nestettä tuossa toisen dieettiviikon aikana, mutta oletin sen lähtevän kuten normaalistikin. Kun paino ei lähtenytkään tippumaan enää niin arvelin että jotain on pielessä. Olin käynyt ennen joululomaa labrassa kilpirauhasen vuoksi ja silloin määrättiin kontrolli 6vkon päähän, kun jotain häikkää oli. Olo ei ollut silloin muuttunut, joten en ajatellut asiaa pidemmälle vaan varasin kontrollin. Nyt sitten thermogeeneistä ja muista huolimatta olen palellut koko ajan, mieli ollut maassa ja väsyttänyt on jatkuvasti vaikka nukun 8-10h yössä. Iltaisin jaksoi vaan istua sohvalla kullan villasukat jalassa ettei palellut, päivisin saatoin itkeskellä kun masensi ja salillakaan ei enää tullut eilen lämmin - ei normaalia mulle! Vähän hitaasti tajusin ynnätä 1+1 ja varmistukseksi mittasin pari kertaa lämmön eri päivinä ja vertasin perinteisiin arvoihini (oon oppinut tuolla lailla seuraamaan vähän miten kroppa toimii) ja nyt aamulla kropan lämpö oli laskenut 0.8 parin viikon takaisesta. Eikun soitto lääkärille ja pikaiseen nyt pitäs seurata arvoja että saa kuntoon. Näin voi käydä joskus - varsinkin autoimmuuniperäistä tyreoidiittia sairastavalla, kun vasta-ainetasoja ei yleensä seurata. Onneksi osaa itse jo huomata oireet ajoissa, tähän olis voinut kaatua koko hemmetin kisadieetti.

Nyt mietin, että ehkä kaikelle on selitys. Mahatauti alkuun, turvotusvaivoja perään ja kilpirauhasen toiminnanvajaus sen jälkeen ja vasta 3 viikkoa takana dieettiä. Ehkä tämä oli jonkun korkeamman tahon tasoitusyritys muita kilpailijoita kohtaan ;)

Ei auta kun painaa täysillä eteenpäin!

3 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Kilpirauhasen kanssa pelaaminen voi olla melko haastavaa välillä mutta oman kehon kuuntelu ja se kun tietää mikä mättää auttaa jo henkisellä tasolla ymmärtämään omaa kehon toimintaa!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä treeniin! Pelottaako tuleva vastus Saana Parviainen? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvin on mennyt treenit kyllä, vähintään yhtä hyvin kuin offilla meni, eli tulokset nousee vielä! En näe kyllä tuon nimistä kilpailijaa listoissa, aika vähän meitä vielä siellä on. Mutta kukaan ei pelota, ainoa mikä jännittää on oma lavakunto ja esiintyminen :)

   Poista