perjantai 6. tammikuuta 2012

Dieettievästystä

Kaksi kierrosta uudesta treeniohjelmasta tehty tälle dieetille ja voimatasot on nousseet ihan kuten offillakin. Paino on kuitenkin tullut alas mukavasti, paljon enemmän kuin kuvittelin itse asiassa, mutta eiköhän se tästä tasoitu nyt kuin ylimääräinen pöhö saadaan pois. Viikon päästä vois varmaan alkaa olla se normaalitahtinen painonpudotus edessä ja tämä alun "pyrähdys" takana.

Ruokavalio mulla on aika vapaa, saan ohjeet proteiinien ja hiilareiden määristä ja syötävistä lisäravinteista, mun tehtäväksi jää koostaa ateriat mahdollisimman hyviksi ja suht. monipuolisiksi. Kun itse on näin osittain vastuussa loppukunnosta (en saa suoraa ohjetta että syö sitä ja tätä), niin yrittää parhaansa mukaan tehdä juuri ohjeiden mukaisesti eväät. Vaihtelua on kuitenkin paljon, syön lämpimiä ruokia vähintään kolme päivässä, lisäksi pari puuroa ja yhden leipä/salaattiruoan. Tasaisesti pitkin päivää saman kokoisia aterioita sovituista aterioista, näin on mun dieetti lähtenyt käyntiin!

Tässä muutama esimerkkikuva lämpimistä ruoista, joita olen kokkaillut:

1. Kalaa, ohraa ja kasviksia + rapu-purjo-inkiväärimuhennosta

2. Kalkkunaa ja nuudelia, paistettuja kirsikkatomaatteja ja kasviksia

3. Yrttihaudutettua kalaa, riisiä, paistettuja tomaatteja ja salaattia

4. Paistettua kanaa ja kasvista, riisiä ja greippisalaattia

Herkullisia annoksia, saa nähdä kauanko jaksaa vääntää tällaista ja milloin vaihtuu broileri-riisi-broilerimauste- ruoiksi kaikki ;)

1 kommentti:

  1. No wow! Sulla on kyllä mielettömät ruuat! Ehkä tuo tekee sit dietistäkin mielekkäämmän kun ei ainakaan heti alusta vedä samoja mössöjä 24/7? Itsehän en aina ymmärrä miksi ihmiset maksaa hunajaa "ruokaohjelmista", jotka ovat vain prikulleen samoja kopioita niistä mitä kaikki muutkin treenautettavat syö. Eihän siinä henkilö, jolle ohjelmasta maksetaa tee mitään muuta kun suhteuttaa iänikuiset riisi-rahka-broisleri-jauhelia-annokset kulutukseen sopiviksi. Toki kisadietit on sit asia erikseen, mut noin niinkun yleensä en enää ikinä ite maksa ruokavaliosta, joka toistaa itseään. Varsinkin ko puolia ruuista en etes tykkäis syödä :D.

    , Nadja

    VastaaPoista