maanantai 9. tammikuuta 2012

Koulu alkoi taas

Ensimmäinen päivä koulun puolesta Oulussa on sitten tänään. Lähdin aamulla junalla Ouluun, kävin lounalla koulun ravintolassa ja kohta suunnistan ryhmäopetukseen. Mukava reissu tulee, kun piti suoraan asemalta kävellä koululle (30min) syömään ja aamulla vielä asemalle tuli käveltyä (15min). Ruokalasta sai onneksi oikeanlaisen aterian koostettua pyytämällä tietyn määrän proteiinia = rapuja ja ottamalla oikean määrän näkkäriä (laskin etukäteen sopivan annoksen), tämä helpotti vähän eväskriisiä, kun 13h päivän aikana ei kerkeä käydä kotona kertaakaan eikä jääkaappia ole mahdollista käyttää kun on pari tuntia vain yhdessä paikkaa.

Opetuksen jälkeen syökäsen eväät, sitten kävelen salille (40min) ja teen selkätreenin (75min). Tämän jälkeen haen kaupasta rahkan ja juotavaa paluumatkalle ja kävelen asemalle (10min). Matkalla syön valmiiksi pakatut myslit ja appelsiinin rahkan lisukkeeksi. Rovaniemelle saavutaankin 22.20 ja kävelen sieltä kotosalle (10min).

Näin tulee eka päivä Oulussa vietettyä :D Eli puolet siitä bussissa, puolet kävellen paikasta toiseen... Onneksi näitä päiviä on harvassa ja Ouluun palaan torstai-iltana, jolloin vois käydä kotona ihan nukkumassakin! Hauskaa alkanutta viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Kylmälaukku on ihan kätevä tommosilla reissuilla. Ite kuletin sillon aikanaan aina koulussa joka päivä kylmälaukkua. Hyvin pysy eväkset kylminä pitkiäkin päiviä!

    VastaaPoista
  2. Muuten kyllä ajattelin sitä käyttääkin, mutta kun piti tosiaan kävellä kaikki matkat edestakas, reppu oli jo selässä ja käsilaukku kädessä (koulukamat, treenikamat, matkaopiskelumateriaalit) ja lisäksi pussissa kuivamuonat niin ei halua ekstra-kantamista neljän valmiin ruoan muodossa vielä yhteen laukkuun :) Tuntuu aina sen viikon hartioissa tuommoiset reissut..

    VastaaPoista
  3. Tietenkin jos muuta mahdollisuutta ei ole, niin kannan vaikka pään päällä eväitä, nyt oli onneksi mahdollista päästä vähän kevyemmällä kantamuksella ;)

    VastaaPoista