maanantai 9. marraskuuta 2009

Possunuharokote ja tuskallisen pitkä treenitauko

sain sitten rokotteen torstaina ja sen seurauksena olkavarsi oli KIPEÄ monta päivää. Yläkropan treeni olis ollu vuorossa pe tai la, mut se jäi väliin. Jalkoja en viitsiny treenata kun ne meni hieronnasta niin KIPEIKSI! Yhtä kipua ollu koko viikonloppu :( Lauantai olikin täyslepo ja oikeasti masennuin kotona koko päivän. Mut sunnuntaina pääsin taas salille illasta ja tein kipua kunnioittaen kovan treenin. Hyvin meni kaikin puolin selkätreenit. Vatsat on vain unohtunut vähän...

Salille tulee muuten REMPPA! Ihanan mintunvihreät seinät maalataan vihdoin piiloon.



Tein viikonloppuna tällaista herkkua:

- kesäkurpitsa kahtia ja sisusta pois



Pannulle öljyyn:
- 200g jauheliha
- 1 sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- 50g tuorejuustoa
- jauhelihamaustetta


sekaisin ja kypsäksi (juusto lopuksi)


Sitten pois hellalta ja kananmuna sekaan. Myös vähän pippuria lisäsin. Sitten kurpitsaan, homejuustoa päälle ja uuniin 200C jotain 30+ minuuttia. Katon väristä aina ;)




Jälkkäriksi omena paloiksi, kaurahiutale-margariini-kaneli-makeutusaine -seosta kuppiin ja uuniin puoleksi tunniksi myös. Hyvää ja niiiiin kevyttä!

Mä en siis näin plussakaudellakaan syö mitenkään epäterveellisesti ja runsaasti. Sen verran että paino nousee n. 1kg kuussa ja pidän välidieettejä 1-2vkon aina kun tuntuu että liian nopeaa tulee painoa. Nyt paino on 52kg kun kreatankkaus on ohi, se kävi yli 53kg:n mutta laskee aina kun lopetan tankkauksen. Eli 2kg tullut kevyimmistä ajoista kisan aikana! Ja reilu kk mennyt eli aika rauhallisella tahdilla nostetaan painoa. Mut tulokset nousee ja kroppa näyttää riskimmältä ku koskaan :)

Tein myös bobotieta viikonloppuna:



googlesta näet mitä toi on, eksoottinen maku, mutta pidin!

ja kukkakaali-sipuli-kookoskeittoa myös tein :D



Siinä siis kookosmaitoa, kukkakaalta, sipulia, kermaa, curryä ja muita mausteita reippaasti. Päällä raejuustoa ja kookosmaitoa.


Siinä tältä erää, huomenna päivitän treeniohjelmia :)

1 kommentti:

  1. itse en ole piikkiä saanut (paitsi kausilunssa) mutta eipä ollut käsi kipeä kuin päivän, ei siinä voinut kitaraa soittaa silti :'/

    paranemisia !

    http://sprowdy.blogpost.com

    VastaaPoista