lauantai 30. tammikuuta 2010

Viimeinen arvontapäivä - Voita RISTEILYLAHJAKORTTI

Tänään on vika päivä laittaa kommentteja tai kysymyksiä!
Kysymyskommentti saa kaksi arpalippua ja muuten vain kommentti yhden :)

Lahjakortilla saa mm. päivä tukholmassa -risteilyn.


Huomenna tulee kuvia ja kokemusta höyrykeittimestä jota testailin sekä ensi viikon dieetistä!

3 kommenttia:

 1. Musta olis kiva, jos vastauksissa näkyis myös se kysymys, eikä pelkästään sen nimi kelle vastaat!

  En tiedä onko tää asiaton kysymys, kun liittyy toinen sivustokin tähän, mut muistaakseni bongasin sun nimen Kaisan paleo kickstartiin ilmottautuneista (itsekin ilmottauduin juuri mukaan), ja haluaisin tsemppausapua siihen, miten aiot jaksaa syödä niin pelkistetysti jos osaat tehdä noin valtavan hyvän näköisiä herkkuja? Oon itsekin ihan hyvä kokkaamaan, mutten kovin visuaalinen, niin en voi muuta kuin ihailla sun taitoja :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Täytyy myöntää etten ajatellu yhtään itse kysymyksen liittämistä kun vastasin niihin. varmaan kun kirjoitin pikkuhiljaa niitä ylös ensin ja kopsasin sitten koko homman tänne :P

  En ole ilmoittaunut kyllä mihinkään kickstartiin? Mulla on ihan omat dieettikoukerot, jotka vaatii vähemmän kieltäytymisiä ja sallii enemmän hiilareita :) en pystyis syömään noin pelkistetysti, enkä haluakaan kun en näe tarpeelliseksi. Nykyinen ruokavalio toimii ja tykkään kuitenkin nauttia elämästä ja ruoanlaitosta!

  Mun kokkailut on omasta mielestäni aika karmean näkösiä, kun kamera on huono ja kuvat salamalla räpsästy ja ruoat vain läiskästy lautaselle :D mutta hyvä jos ne näyttää syötäviltä silti, panostan makuun enemmän ku asetteluun. Ja kiitos :)

  VastaaPoista
 3. Niin Sannuli-nimimerkkiä käyttää varmasti useampikin :D Mietin vaan kun joskus tos mainitsit että kohta vähän kiristelet, niin olisitkohan ollut sinä :) Kai se on vähän niinkin ettei omasta mielestään kokkailut koskaan näytä miltään... Itsekin tänään tutkin kuvatiedostojani ja löytyi jotain vanhoja kokkailuja ja mietin et vitsi miten komeilta ne näyttää, vaikka silloin olinkin hyvin eri mieltä :D

  VastaaPoista