perjantai 22. tammikuuta 2010

Voita Risteily - kysy jotain!

No niin, taas on aika hiljaista täällä vaikka kävijämäärä näyttää ihan kivalta. Vähän kannustusta ihmisille ja siten kaikki tän kuun aikana kommentoineet saa arpalipun, ja kysymyksen esittäneet kaksi arpalippua arvontaan, jossa voittaa VIKING LINE:n Risteilylahjakortin!

Kortilla saa:
- HKI - Tukholma
- Cinderellan risteily
- Turku- Tukholma miniristeily
- Turku - Mhamina picknick
- Tukholma - Mhamina päiväristeily
- Viking xprs risteily

ei voimassa eirkoisristeilyillä tai perjantain lähdöillä. La pääsee kyllä lähtemään!

Hki-Tukholma risteilyllä tulee 7e matkustajamaksu mukaan.

Voimassa 14.5 SAAKKA!

Eli eikun kommentoimaan ja kysymään, voi joko suoraan tänne tai osoitteeseeni sanna_ketonen ja hotmailissa on posti!

11 kommenttia:

 1. Milloin ajattelit debytoida body fitness-kisoissa?

  Maria

  VastaaPoista
 2. Colin (luomupossu@elisanet.fi)22. tammikuuta 2010 klo 20.20

  Miten tarkka olet herkkujen suhteen, esim. suklaan? Eli saatatko joskus vain ostaa suklaapatukan kun siltä tuntuu, vai oletko "herkkunatsi"? :)

  Entäpä pidätkö dietin aikana ns. cheat-päiviä tai mättöpäiviä? Jos pidät, kuinka usein ja kuinka tarkkana olet syömisten suhteen tällöin?

  VastaaPoista
 3. Millaista ravintoympyrää noudatat päivittäisessä ruokavaliossasi sekä dieetillä? Mikä on siis hiilareiden, proteiinien ja rasvojen osuus?

  Laura (osoite sulla jo on edellisestä blogista..)

  VastaaPoista
 4. jos sinulla ei olisi kuukauteen mahdollisuutta treenata millään välineillä (penkki, käppärit jne.), miten treenaisit oman kehon painolla?

  VastaaPoista
 5. Olisi kiva, jos voisit tehdä tarkemman jutun diettisyklistäsi. Itse pitäisi jotain tehdä, mutta en tiedä miten lähteä liikkeelle. Aina saa pelätä, että syö liikaa tai liian vähän tai treenaa väärin. Jutusta olisi kovasti apua minulle. Lihasta on tullut, mutta on sitä läskiäki sulatettava n. 3-4 kiloa.

  VastaaPoista
 6. Kuinka tavoitteellisesti treenasit fitnessmalli 2009-kilpailuun, eli miten oma treenisi muuttui, mitä lisäsit jne.?
  Entä ruokavalio, teitkö suuria muutoksia sen suhteen kun päätit kisoihin osallistua? Minkälaisia vinkkejä antaisit ensikertalaiselle, jos kyseinen kilpailu kiinnostaa? Kaikki vinkit tervetulleita :)

  Elli

  VastaaPoista
 7. Haluaisin tietää, mikä on sinun all-time-favourite herkkusi, jos kalorimääriä ei tuijotella? :)

  VastaaPoista
 8. Paljon fitnessmallikisoihin valmistautuminen vei sinulta rahaa noin suurinpiirtein kun hommasit/teit kisabikinit, valkaisit hampaat,kampaukset, hankit rusketukset jne?

  Entäpä onko fitness-urheiluun hurahtaminen vaikuttanut millään tavalla parisuhteeseesi, tarttuiko sali-innostus myös avokkiisi, onko vaikea löytää yhteistä aikaa opiskelujen, mahdollisen työskentelyn ja treenien lisäksi, tms?
  -inttu-

  VastaaPoista
 9. Oletko ajatellut personal trainer -hommaa tulevaisuudessa vai teetkö vaan ihan omaksi ilokses?

  Mulla on myös pikkuongelmana sellainen, etten ikinä tiedä mikä olis oikea suhde liikuntaa ja ruokaa niin että tulisi syötyä sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän. Olen ihan tavallinen kuntoilija, mutta vinkkejä kaivataan!

  Elisa

  VastaaPoista
 10. Moi ja kiitokset mielenkiintoisesta blogistasi :)
  Minua kiinnostaa, miten saat hyvin yhdistettyä lääkärin opinnot ja fitness-harrastuksen? Oletko jo opinnoissasi siinä vaiheessa, että saat päivystellä? Jos et, niin miten luulet rankkojen päivystysputkien vaikuttavan treeneihisi?
  Tsemppiä jatkoon, ihailen omistautumistasi fitness-harrastukselle ja toivon, että joskus pystyisin itsekin (lähes) samaan :) nykyisellään treenaan 3 kertaa viikossa salilla trainerin kanssa ja muuten sitten lenkkeilyä, jumppaa ja spinningiä itsekseni. Luulen silti, että minusta ei fitness-urheilijaa saisi tekemälläkään..jotenkin tuntuu vaikealta kuvitella, että saisin minkäänlaisilla treeneillä itselleni kunnon lihaksia (olen aina ollut melko pieniluinen ja lihaksinen), vaikka nyt 6kk trainerin avustuksella treenattuani yläkroppaan on lihaksia vähän jo tullutkin :)
  - Dr.

  VastaaPoista
 11. Hei ja kiitos blogin lukemisesta :)
  Ei ole vielä päivystyksiä, harjotteluja vain ja ne ei ole pitkiä. Tai pahimmillaan aamukasista iltakymmppiin jos ottaa arkipäivälle, mut mä oon yrittäny tehdä viikonloppuina ja lomilla. Mielummin joka päivä puoleksi vapaata kun ylipitkät arkipäivät. Huonot yöunet kun vie aikalailla terän sekä treenistä että koulusta seuraavina päivinä. Saa nähdä miten käy sitten kun päivystämään pääsee ihan oikeasti!
  Ja kyllä kaikki saa itelle lihasta, jos vain syö tarpeeksi ja treenaa kovaa :) ja puolessa vuodessa jos huomaat jo tuloksia niin mieti miten muutaman vuoden päästä ;) tsemppiä!

  VastaaPoista