tiistai 10. marraskuuta 2009

Treeniä treeniä! Just train!

Nyt on sitten päästy tän treenijaon viimeiselle viikolle! Tein neljä viikkoa progressiivista treeniä, eli joka kerta tuli joko enemmän painoa, sarjoja tai toistoja. Ei ihan joka liikkeelle, mutta melkein ;) Tässä vaiheessa tuntuu jo kilon lisäys kuukaudessa isolta, ja niihän se on! Eihän sitä voi esim. ranskalaiseen punnerrukseen käsipainolla lisätä joka kerta kiloa, muuten mulla olis puolen vuoden päästä oman painon verran kiloja nostettavana!

Kyykkytreeni oli vuorossa eilen. Se näytti tältä:

 • kyykky 10x30kg 10x55kg 8x60kg 8x65kg 8x70kg ja 6x75kg
 • pohkeet smithissä 3x13x80kg
 • reiden ojennus yhdellä jalalla 3x8x20kg
 • vatsat rutistuksina pallolla
 • vinovatsat rutistuksina pallolla
 • kyljet taljassa 3x13x45kg

oli aika yksinkertainen. Innoistuin kyykkäämään niin jätin syväkyykyn ja jalkaprässin pois. Teen kyykyn smithissä, mutta käytännössä eroa ei ole paljoa, kun teen samalla asennolla. Tuossa on vain varmistin kun vedän aina niin loppuun, nytkin jäi kaksi vajaaksi vika. Mutta painoa tangossa enemmän kun koskaan! Syvyys on niin, että etureisi on aikalailla maan tasossa ja leveys on puolileveä, jalkaterät ulkoviistoon. Menen niin alas että takamuksessa tuntuu ja siitä sitten ponnistan ylös niin että itku pääsee ;)

Tänään taas tein penkki-selkäpäivän:

 • penkkipunnerrus 10x32kg 10x37kg 5x5x45,5kg
 • ristikkäistalja 3x13x15kg
 • T-kulmasoutu 3x8x35kg (per puoli)
 • yhden käden alataljaveto 3x13x20kg
 • ranskalainen käsipainolla 3x10x8kg
 • hauiskääntö käsipainolla 4x16x10kg (vuoronperään, 8 per puoli)
pystysoudun ja takaolat jätin tekemättä kun penkissä vierähti aikaa ja olkapäät on hellät vielä sunnuntailta sekä rokotuksesta. Ei viitsi rikkoa niitä. Teen sitten viimeiseen treeniin lisää jos tuntuu siltä! Sen jälkeen alkaakin viikon kevyt jakso, jollon teen vain kahdesti koko kropan kevyemmin. Sopivasti tenttiviikolle sattui, onpa jännä ;)

Huomenna muuten otan pienen ruokapäiväkirjan- kuvakirjana! Eli kaiken mitä syön, kuvaan ja laitan myös kellonajan näkösälle. Sitten tuleekin kisa! Eli arviot ruoan energiasisällöstä ja lähimmäs arvannut voittaa hienon palkinnon!

Palkinto sisältää mm.
- keittokirjan
- lisäravinnenäytteitä
- crest whitestrips- näyteliuskan (kokeilunhaluisille)
- muuta kivaa.

Eli kannatta arvata! Et voi hävitä mitään!

(oottakaa nyt kuiten huomiseen...:) )

4 kommenttia:

 1. Menee aika paljon perseelle toi smith kyykky tolla tyylillä, jos haluat menevän etureisille niin kapeampi jalkojen asento.

  VastaaPoista
 2. Apuaaaaa! Miten sulla on noin isot painot kyykyssä? Näytät kuvissa niin hennolta. :)

  VastaaPoista
 3. moi =) paljonko teet aerobista harjoittelua tällä hetkellä?

  VastaaPoista
 4. Heh, perseellehän se meneekin ;)
  Etureidet kyllä saa kans töitä ja lisää sitten reidenojennuksessa. Takamukselle ei ole tuolle päivälle muuta kun kyykky ja haluan että se ottaa sinne takalistoon! Ihan suunniteltu juttu siis :)

  En mä mitenkään hento ole, vaikka kuvista niin näyttäskin. Varsinkin ennen kisaa olin aika kuivana niin näytin kyllä pieneltä! Voimaa treenaan myös samalla, siksi paljon painoa ja tuommoinen asento.

  Aerobista tulee pyöräilynä kouluun-kotiin 8-20km päivässä! Erikseen en tee muuta nyt, sitten lumikelillä jätän pyörän kotiin ja meen jumppiin 2krt viikkoon.

  VastaaPoista