keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Treeniohjelmani ja ihana kehityskäyrä!

Nyt olis varmaan aika kertoa nykyinen treeniohjelmani :)

1. Se on kaksijakoinen
2. Treenaan 4 kertaa kropan läpi viikossa
3. Jokainen ohjelma on erilainen ja painottaa eri osia kropasta

Eli eka ohjelmassa on rinta ja kulmasoudut pääosassa. Myös käsille tulee yksi liike joka lihasta kohden. Penkkiä, ristikkäistaljaa sekä T-kulmasoutulaite ja 1. käden alatalja. Latseille ylätalja kapealla kahvalla, hauiksille tanko tai käsipainot, ojentajille ranskalainen punnerrus ja olkapäille pystysoutu taljassa ja takaolkapäät.

Kävin eilen vetämässä ton treenin ja tässä vähän painoja:

1. penkki 15,10 x32kg 10x37kg 5x5x44,5kg
2. ristikkäistalja 12,12,15x15kg
3. ylätalja H-kahva 12,10,10x40kg
4. T-kulmasoutu 3x7x35kg (per puoli)
5. 1-käden alatalja 2x12x20kg
6. ranskalinen käsipainolla seisten 3x12x7kg
7. hauiskääntö, kp 3x16x10kg (vuoronperään)
8. pystysoutu, talja 3x8x45kg
9. takalolkapäät, talja 10x35kg 2x10x40kg


tauot on 30s-2min. jos teen vuoronperään kädet niin sitten puoli minuttia, jos kevyt liike (hauikset ym.) niin minuutti ja isoissa 2min (penkki, ylätalja).

Hyvin on mennyt ja treenipainot on kasvanu hyvin! Esim. penkkiä teen nyt samalla sarjaa kun puoli vuotta sitten oli maksimi! Joka liikkeessä tullut lisää joko painoa, sarjoja tai toistoja. ihanaa tää "massakausi" :D

Treenipalkkarini:

Yhden hengen annos siis ;)

Ja tässä pikku vinkki pipareiden ystävälle (piparkakkua tarkoitin, kiero mieli):

- Kahvia keittimeen
- pari ripausta kanelia
- pikkuripaus neilikkaa
- ripaus kaardemummaa
- pikku nokare inkivääritahnaa

tältä näyttää:Kuvaa en voi laittaa siitä, miltä maistuu, mut hyvää oli kun mikä! Maustekahvien ystävälle maistuu varmasti.

Ja iltapalasta vielä kuva, ei kerenny tehdä kunnollista niin laitoin vain pari munaleipää, mansikkaa ja jogurttia ja uunissa paistettuja juureksia sekä viilin. Viiliin laitoin kanelia päälle. Mausteeksi juureksille ranskismaustetta, öljyä, soijakastiketta hieman ja ripaus pippuria. Uuniin 225 astetta ja puolisen tuntia ehkä. Hyvää on! Menee juureksia monesti puoli kiloa päivässä, ja kypsennettynä mahakin tykkää enemmän :)Meillä oli muuten suklaamaistelut viime viikolla, laitan pikku juttua niistäkin huomenna viimeistään! Ja lisäksi vähän alakroppatreenijuttua ja HIERONTALAHJANI! Paljon tulee juttua siis :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti