maanantai 23. marraskuuta 2009

UUDET MAKSIMIT!

Ihanaa, tänään koitti se päivä kun penkistä ja maastavedosta sai uudet ennätykset!

Penkki 56kg
Mave 105,5kg

penkistä olis ehkä saanu kilon enemmän mut kokeilin 58,5kg seuraavaksi ja ei mennyt, mut onpahan taas vähän lisää korotettavaa ens kerralla :D joku varmaan naureskelee siellä että toinen näin kiloja ajattelee, mut kyllä se yksikin uusi kilo tangossa tuntuu kivalta ;) varsinkaan kun en ole voimailija ja koitan pitää itteni tän vuoden alle 55kg painossa.

Mut tuohon maveen oon tosi tyytyväinen! Korottelin 5kg kerralla sataseen asti ja sitten 2,5kg kun luulin aina etten jaksa enää ja silti meni seuraava. En kokeillu tuon enempää, olis saattanu pari kiloa enemmän vielä mennä mut sekin sitten ens kerralle :)

Fitness Expoilla satuin kävelemään ohi kuvauspaikasta, ja minut pyydettiin poseeraamaan kuvassa mainoksen edessä. Kyseessä oli joku kilpailu. Menin mukaan asiaa enempää miettimättä ja nyt sain sitten linkin tällaiselle sivulle:
Kyseessä näyttäis olevan kovatasoinen kisa ja osalla tytöistä on varmasti aikamoinen kannatusjoukko taustalla, joten päätin minäkin kokeilla josko saisin ruinattua ääniä täältä :D

Voit siis voittaa itsekin 100 euron tuotepaketin!

Tuo kuvaus mun vieressä on otettu suoraan fm-kisojen esittelystä, en täyttänyt sitä paikanpäällä mikä vähän harmittaa. jäi pois paljon semmoista mitä olisin halunnu kertoa ja osa asiasta on vähän turhan tarkkaanki kerrottu :P

Mutta sellaista tällä kertaa, seuraavaksi kyykkymaksimin testaus ja sitten muutaman päivän pakkoloma kun sali on rempassa!

7 kommenttia:

 1. Täältä lähti heti yks ääni sulle :)!

  VastaaPoista
 2. Mikähän on body fitness-kisaajien rasvaprosentti suunnilleen siinä dieettikaudella(sen lopulla ennen kisoja)?

  VastaaPoista
 3. Siinä 6-7% luokkaa kisojen aikaan, uskoisin. Lopulla varmaan jotain alle kympin. Mulla oli reilu kymppi kisojen aikana, mutta kun lihasta oli niin vähän niin en näyttänyt mitenkään kireältä :)

  ja kiitos äänistä ja onnitteluista!

  VastaaPoista
 4. Vai tarkoititko ennen tyhjennys-tankkauksia? Niiden vaikutusta rasvaprosenttiin en osaa sanoa, itellä nousi paino jotain kilon verran sen avulla, niin periaatteessahan rasva% laski sillon vielä vaikka paino nousi :D vaikka rasvaa siis tuli vähän niin nestettä ja hiilareita suhteessa enemmän. Tai näin uskoisin!

  VastaaPoista
 5. okei, juuri tota meinasin mihi vastasit :)

  VastaaPoista
 6. Voi hemmetti ku oot kaunis. Jumalaisen näköinen. Oli vaan pakko kertoa :)

  VastaaPoista