sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Viikkokilpailu

Tulipa tässä mieleen pieni tapahtuma tältä viikolta.

Lähdin pyörällä töihin 40min ennen töiden alkua. Teoriassa tämä on ok aika, sillä matkaan menee 25-30min vauhdista riippuen ja vaatteiden vaihtoon 5min. Tällä kertaa lähdin myös ajoissa, sillä lunta oli satanut melko paljon. Mikä näistä vaihtoehdoista on oikein?

a) Lähden pyörällä, huomaan että rengas on hieman tyhjentynyt ja palaan heti kotiin pumppaamaan siihen ilmaa ja kerkeän töihin.

b) Lähden pyörällä, huomaan että rengas on hieman tyhjentynyt, ajattelen kuitenkin että aikaa on hyvin ja pyöräilen vähän raskaamman pyörämatkan ehtien kuitenkin ajoissa.

c) Ajattelen kerkeäväni tyhjähköllä renkaalla ja lähden töihin, mutta puolen kilsan päästä muutan mieleni ja päätän sittenkin palata takaisin kiireellä. Otan pumpun, alan täyttää rengasta, mutta saankin vain ilmat pihalle renkaasta. Paniikissa pumppaan rengasta yrittäen saada siihen vähän edes ilmaa, lopputuloksena rengas on yhtä vajaa kuin lähtiessä, mutta aikaa on kulunut jo 15min. Lähden uudestaan töihin tyhjähköllä renkaalla ja ensimmäistä kertaa olen ihan hikinen ennen kuin olen päässyt edes kunnolla liikenteeseen, kiitos epätoivoisen pyöränpumppauksen.

Mikäs noista on oikea vaihtoehto? Voittajalle luvassa fitnesstukun uusi T-paita kokoa M (M-L miehelle sopiva).

9 kommenttia:

 1. Toivoisin, että joku muu vaihtoehto kuin C, mutta silti vastaan C :)

  VastaaPoista
 2. HEHHehhHE, se Cee vaihtoehto.. :D

  VastaaPoista
 3. Kiva että joku uskoo johonki muuhunki vaihtoehtoon :D Paljastan lauantaina vastauksen ja siihen asti otan arvauksia vastaan! oikein arvanneiden kesken (jos monta) arvon tuon paidan ja lohdutuspalkinnon annan yhdelle oman valinnan mukaan (pitäähän munkin saada jotain päättää joskus eikä aina onnettaren ;))

  VastaaPoista
 4. Mikäs se oikea vastaus on?

  VastaaPoista