perjantai 30. huhtikuuta 2010

Koipikuvia ja vähän muutakin

Onpas ollut aikamoinen viikko! Tällä viikolla oli pari tenttiä, peräkkäisinä päivinä tietenkin. lisäksi pari teemapäivää, ryhmätöitä ja luentoja aina perjantai-iltapäivään saakka. Lisäksi oon käynyt normaalimäärän salilla ja pyöräillyt oli tentti tulossa tai ei. Yöunet jääny huonoiksi, mut treenitulokset nousseet kun on saanut syödä kunnolla :) Nyt onneksi alkanut loma, ja tähän asti olen vain leiponut vapaa-ajan huomisia juhlia varten. Huomenna aamulla salille, aamupäivä leivontaa ja iltapäivästä aamuyöhön vieraiden viihdyttämistä!

Jaloista räpsäsin pikakuvan alkuviikosta, laitan kyllä paremmat kuvat sitten sunnuntaina kun juhlat ja kiire ohi.Tässä mavetreenistä, painoa tangossa hurjat 82,5kg. Kiva tehdä noin pienellä painolla, jaksaa monta sarjaa ja silti tulee kehitystä vaikkei vedä loppua lähellekään :)
Videonkin laittaisin mutta kun en pääse mun youtube- tilille jostain syystä! Vaikkei siinä kyllä mitään ihmeellistä ollu, kevyt 6 sarja vain. Vähän tylsä kiroitus tuli tällä kertaa, sunnuntaina parempi yritys :)

Ja sitten ajattelin laittaa kisan päälle! Mulla on tuolla tommoinen sykemittari jonka olen saanut lahjaksi joskus, en tarvi kun on oma polar käytössä. Joku halvempi merkki, paristot ei toimi mutta laite pitäis toimia kun ei sitä ole käytetty koskaan. Eli jos joku haluaa tuon ja testata miten toimii, niin sunnuntain blogitekstiin kommentti niin arvon niiden kesken uuden omistajan tuolle! Eli vyö ja kello kuuluu mukaan!

Kevään työt on muuten tehty suurimmaksi osaksi, esittelyt on takana ja uusia ei ihan vielä tiedossa. Muotinäytös on tulossa parin viikon päästä ja uusi fysioterapian nettisivu avautuu ens kuussa ja mun pärstän voi sieltä bongata :)

7 kommenttia:

 1. Sykemittari kyllä kiinnostais, koska oma hajosi muutama kk sitten.

  Tuli tuosta linkistä mieleen, kun joskus olit tälläisissä miten sen nyt hienosti sanoisi "vähemmän vaatteita päällä olevissa kuvissa" joita häpesit, niin eikö tuo ole aikalailla samanlaista? Miniminihame ja rintsikat päällä?

  Maria

  VastaaPoista
 2. En mä nyt häpeä tommoisia, bikinithän siinä on kuitenkin päällä :) Ei mulle ole ongelma esiintyä vähissä vaatteissa, ihan hyvä vain kun ajattelee fitnesskisojakin! Ei siellä sporttivaatteet päällä poseerata ;)
  En vain halua ihan jokaista bikinikuvaani näkösälle, joku suodatin mullakin on niiden suhteen (jos en vaikka tykkää kuvasta tai se on "epäimarteleva" ym. ei kukaan halua huonoja kuvia näkösälle),
  Eli siis en todellakaan häpeä, kokemuksia nuo ovat olleet ja ihan hyviä tulonlähteitä opiskelijalle!

  VastaaPoista
 3. Kunnioitan kykyäsi jaksaa opiskella ja treenata aktiivisesti samaan aikaan! Blogin pitäminen vielä siihen päälle. Itsellä ei vaan tunnu aika riittävän. Työnteko ja lepääminen rajoittaa tuota vapaa-aikaa niin paljon.

  Hyvää vappua.

  VastaaPoista
 4. Kiireinen tunnut olevan, mutta hyvinhän nuo jalatkin on kehittyneet :)

  VastaaPoista
 5. Miten treenaat sun pohkeita :)

  VastaaPoista
 6. Wau mitkä koivet!!

  - Joy

  VastaaPoista
 7. Treenaan pohkeet sekä seisten smithissä että istuen pohjelaitteessa, 10-15 sarjoja ja niin isoilla painoilla kuin vain ikinä jaksan. Sarjoja tulee yhteensä 5 viikkoon. Istuen paino on 45-50kg ja seisten 75-90kg riippuen toistomääristä. Aina pienestä venytyksestä ihan yläasentoon :)

  VastaaPoista