torstai 12. elokuuta 2010

Selityksiä selityksiä...

Heti alkuun pahoittelut taas pitkästä kirjoitustauosta. Tässä selitykset, saako anteeksi? :)
1. erosin kihlatustani hetki sitten
2. yritän repiä rahaa että voisin lunastaa yhteisen asuntomme itselleni, en halua muuttaa
3. yritän repiä rahaa, että voin ostaa omia kalusteita tänne (mitkä nyt katoaa kohta)
4.  töitä on edelleenkin ollut, ja ne jatkuu vaikka ensi viikolla on opinnot taas alkamassa
--> olen stressannut niin että terveys pettää kohta ja aikaa tuntuu olevan vain masentuneena makaamiseen.

Mutta kyllä tämä tästä! kävin tänään salillakin ja tulos oli tämä:

penkki 5x40kg, 4x3x57,5kg 4x3x55kg
vinopenkki 15,10 x36kg
Leuat lisäpainolla 5,4,43 x8kh
Dippejä 5x9
Kulmasoutu käsipainolla 10x 16kg, 18,5kg, 21kg
Kulmasoutu tangolla 8x40kg, 45kg 5x50kg

Treeniolo oli laiska ja happi heikko, mutta kohtalaisen siedettävästi jaksoin. Ei tarvinu paljon vähentää tavoitteesta, vaikka dieetti päällä, unet sekavat ja stressitaso korkea. Viimeinen kova viikko edessä (3 treeniä) ja sitten kevyt hengähdystauko! Painoa aamulla 58kg, eli -2,4kg pahimmasta 14.7 painosta :D

Tein helppoa ja nopeaa evästäkin:

- 400g paistijauhelihaa
- pussi pakastepapuja (vihreitä)
- pussi pirkan mexican mixiä (pakaste)
- 1 tlk chilitomaattimurskaa
- liemikuutio ja pippuria

Tässä epämääräinen räpsy vielä peilinkautta otettuna:

Asento huono ja kuva huono, pahoittelen :)

13 kommenttia:

 1. Olen pahoillani erostasi. Itselläninkin oli sama tilanne keväällä. Pitkäaikaisen poikaystävän kanssa erottiin. Paino laski parissa viikossa kuusi kiloa, nyt kesällä tullut korkojen kera takaisin. Stressi helpottaa sitten, kun saa käytännönjärjestelyt selvitettyä ja pääsee taas jatkamaan eteenpäin. Nyt elämä taas hymyilee ja treeni kulkee. Tsemppiä treeneihin ja paljon jaksamista!

  VastaaPoista
 2. En ole aikaisemmen uskaltautunut kommentoimaan... Mutta nyt oli pakko toivottaa tsemppiä sinulle erostasi selviämiseen ja treeneihin! Yritä jaksaa nousta sieltä sohvalta ylös, siellä vaan masistelee ja sitten potee huonoa omatuntoa. Toivottavasti saat ne rahat haalittua kasaan! :)

  VastaaPoista
 3. Jaksamisia. Jos nyt tuntuu rankalta, treenaa siten mikä tuntuu hyvältä. Anna itsesi myös levätä ja käydä läpi eroa.

  VastaaPoista
 4. Pahoittelut erostasi! Yritä jaksaa.

  VastaaPoista
 5. Vaikka olisi "huono" kuva, niin hyvältä näyttää :) Tsemppiä :)

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää ruuat ja nainen. Voimia erosta selviämiseen ja asioiden hoitoon!! Olen jo pitkään blogiasi lueskellut.

  VastaaPoista
 7. voi vitsi, koetahan kestää! ero jo itsessään on varmasti rankka, sit kun kaikki käytännön jutut vielä päälle. :/ tsemppiä!

  VastaaPoista
 8. Hei :)
  Olisiko sinulla hyviä vinkkejä selluliitin poistoon?
  Tällä hetkellä ei ole aikomusta lähteä dietille, mutta tiedätkö auttaako dieetin lisäksi jokin muu?

  VastaaPoista
 9. Todella hyvältä näyttää! Otan myös osaa eron johdosta, se on tosi tosi rankkaa aikaa. Paljon voimia, ota reilusti aikaa itsellesi myös lepäämiseen että jaksat painaa syksyyn!!

  VastaaPoista
 10. No terve kun näyttää hyvältä. Huolisin kyllä samankaton alle bodyruokaa syömään..

  VastaaPoista
 11. Hitsi mikä takamus ;)
  Tsemppiä erosta selviämiseen. Itsellä pahempi tilanne ku sulla. Mulla kaks lasta ja naimisissa oltu jo kohta 7v. Ero tosi lähellä ku huonosti mennyt jo ainaki 4v. Raskasta se aina on mut koita kestää. Asunto on helppo jakaa, mut lapset ei.. Sit veil ku pitäs saada kämppä jostain lähetä jottei lapset joudu eroon kaikesta tutusta.. Elämä on vaikeeta

  VastaaPoista
 12. Paljon jaksamista Sannuli! Joku tossa kyseli vinkkejä sellun poistoon, itsellä ainakin toiminut runsas veden juonti, matalasykkeinen aerobinen ja hiilarit vähille (se ei välttämättä "dieettiä" tarkoita, mut kyllä sokeriherkut joutuu jättää pois jos tulosta tahtoo).

  VastaaPoista
 13. Kiitos kaikille voimien toivotuksesta, raskastahan tämä on henkisesti ollut ja kroppakin on vähän heikentynyt siinä samalla. Nyt on asuntokaupat kuitenkin tehty ja olo alkaa helpottua kun tajuaa että näin tämän vain piti nyt mennä, hauskaa tai ei.

  Ja kiitos kehuista, nekin piristää mieltä aina :) Itellä tuntuu välillä että samanlaiselta sitä aina näyttää, mutta ehkä nyt alkaa taas treeni sujua ja tulosta tulla myös omaan silmään!

  Selluliitista voin sanoa vain että jos on helppo ja edullinen keino sen poistoon niin mullekin pitää kertoa!! :D
  Vedenjuonti, venyttely säännöllisesti, nopeat hiilarit pois perusruokavaliosta ja lihaskuntoa paremmaksi. Lisäksi kuivaharjaus ja hieronnat, ihon rasvaaminen (pinta näyttää sileämmältä) ym auttavat. Paras konsti on kuitenkin ollut kuivakuppaus, hidasta ja inhottavaa hommaa, mutta tulosta tuli. En jaksa tähän hätään uudestaan kun ei niin paljoa häiritse, mutta jos tulee joskus pakottava tarve saada pois niin tuo on tehonnut parhaiten!

  Ja Pauliina; varmasti vaikea tilanne, en voi kuvitellakaan miltä tuntuisi jos tässä olisi lapsia vielä mukana. Kaikki kuitenkin sujuu paremmin ja kyllä se helpottaa siitä, toivottavasti saatte sovussa kaikki hoidettua jos ero tulee, se on auttanut mulla hirveästi! tsemppiä :)

  VastaaPoista