torstai 26. elokuuta 2010

Sofia:


Toivottavasti tauti on helpottanut ja pääset treenaamaan!Plaster:

Ruoka oli hyvää kyllä, sienikastikkeella tai ilman :)Piiwii:

Haava on siis jalassa (kuten joku huomasi) ja tuli kuin potkaisin pistosahaa vahingossa. Eli ei ollut keittiöonnettomuus, joita sattuu onneksi harvoin!Rippe:

Onnea paljon onnistuneesta dieetistä! Toivotaan että onni suosii, viikonloppuna arvon voittajan!Jonna:

Anonyymi kokki on kyllä huippu, kiitos ja tsemppiä paljon dieettiin! Nähdään sitten expoissa kun kannustan kurkku suorana :)jenzki:

Vähän juu venähtänyt kirjoitusten kanssa, mutta kyllä tämä tästä tihenee kun pääsee rytmiin taas kiinni ja treenit kuntoon :PRetsku:

Onnea arvontaan, kyllä hyville housuille käyttäjä löytyy vaikkei itelle sattuis sopimaankaan :)Bluffa:

Vaihtelee ihan hirveästi, en mittaa tai laske, hiilareita tulee kuitenkin kohtuu paljon puuron, hedelmien ja pilttien muodossa. Muuten lisukkeita en paljoa käytä, joskus vähän riisiä ym. ehkä. Mun kroppa vaatii vähän hiilaria dieetilläkin (jos tätä nyt semmoiseksi voi sanoa kun joka viikonloppu on ollut juhlat..) ja tuntuman mukaan menen!Meema:

nälkäinen opiskelija olen minäkin! nälkäinen kun laiskottaa kokata välissä, opiskelija muuten vain. Köyhäksi en itseäni tunnusta ikinä! :DNetta:

intoa pepputreenin jatkamiseen ;)Päkä:

Kiitos blogin seuraamisesta ja tsemppiä treeneihin!Paula:

Mä paketoin tuon haavan omatoimisesti ensiapupakkauksen avulla kun ei jaksanu tikattavaksi lähteä :D hyvin on parantunut ja arvesta ihan sama kun on kuitenkin vain jalkaterässä. Tsemppiä myös treeneihin!Marie:

lääkäriksi opiskelen kyllä, neljättä vuotta. Eläinlääketiede on varmasti kiinnostavaa, onnea opintoihin! Ja ruokakuvia ja reseptejä katsoessa tulee aina nälkä, oli syönyt tai ei..Elisa:

vhh:ta en ole ite kokeillut paljoa, mutta sen vähäisen kokemuksen perusteella söin tämäntyylisiä ruokia: aamuksi munakkaita eri lisukkeilla (sieniä, pekonia, kasviksia), lounaaksi/päivälliseksi kasvispatoja juustolla ja lihalla, eriliaisia liharuokia joihin kermaa, juustoa ja kasviksia sekä lohiruokia ja salaatteja. Pähkinöitä söin kohtuudella ja maitotuotteita todella vähän, kermaa vain kahviin. Juustoa kyllä meni aika reilusti :P Lohesta sain hyviä rasvoja ja kun liha oli rasvaisempaa kuin normaalisti niin käytin silti öljyjä ruoanlaittoon. Reseptejä löytyy paljon, makuja on monia :) Niin, ja välipaloja söin aika vähän, joku kourallinen pähkinöitä ym. jos tuli nälkä ennen seuraavaa evästä.

-S:

vaivaiset 6 vuotta, yli puolen välin ollaan jo ;)Essi:

Nuo ei ole ihan pillit, suorat lahkeet on ja melko kapeat mutta ei pillimalliset :) Perusmalli, joka istuu mulle ainakin hyvin pepusta ja vyötärö on sopivan korkea talvikäyttöön, ei peppuvako vilku pyöräillessä :D Ja onnea hienosta tuloksesta!!Mölliskö:

Meinasin mennä tikattavaksi (harkitsin sitä melkein 10s), kunnes tajusin etten voi lähteä töistä kun oli kiire. Joten paketoin itse ja annoin parantua isojen laastarien alla. Hyvin meni :DAnonyymi:

Juu, jalka oli kyseessä. Vaikea varmaan ajatella että jalkaan tuommoisen saan ja kuvassa nyt ei näy kokonaan edes varvasta, mutta tarkkanäköinen olet! :)KärppäNeiti:

Kiitos koukuttumisesta :)Lauretta:

Voi kun hienoa, opiskelu on kuitenkin hauskaa (jos ei rahan vähyyttä huomioi) ja kun pääsee lukemaan kiinnostavaa alaa niin aina parempi! Intoa paljon koulunkäyntiin ja treeneihin, ei ole mullakaan tarkoitus vielä pitkään aikaan lopettaa treeniä tai kirjoittamista!Pähkinä:

Niin taisit olla :/ Aika nopeaa täyttyi, palkinto taisi kiinnostaa. Hyvän ammatin ja harrastuksen olet valinnut!Mölliskö /Käsi:

Et ollu ainoa ;)datc:

Kiitos! En mä viitsi enää vaihtaa, mutta voin arpoa lohdutuspalkinnon kaikkien vastaajien kesken :)Joten lisää kommentteja saa laittaa, viikonlopun arvontaan tulee lohdutuspalkinto vielä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti