torstai 16. syyskuuta 2010

Treenipäivitystä + voittaja lohdutuspalkinnon arvonnassa

Viikonlopun Body & Fitness -kisat Oulussa ja nähty ja jatkojuhat todellakin juhlittu! Kisaa oli kiinnostava seurata, kuvia en ottanut huonohkon paikan ja vielä huonomman kameran takia. Lisäksi halusin itse nähdä kunnolla lavan tapahtumat. Kiinnostuneet voivat käydä katsomassa:

http://www.pakkotoisto.com/copper/thumbnails.php?album=303
http://www.pakkotoisto.com/copper/thumbnails.php?album=304
http://www.pakkotoisto.com/copper/thumbnails.php?album=305

Jatkobileistä on sitten yksi-kaksi kuvaa, mutta ne laitan jos joskus uskallan :D

Viime kisan voittaja on muuten Retsku!
Lohdutuspalkintona toimii seuraava BODY-lehti! Ilmoitathan osoitteesi mulle sanna_ketonen hotmailin osoitteeseen, niin lehti pääsee perille. Lähetän sen sitten muutaman päivän viiveellä, sillä en vielä hirveästi aikaa Oulun asunnossani enää nykyään :) Tähän syynä uusi kultsi, joka sattuu asumaan Rovaniemellä. Eli täällä majailen nytkin tämän viikon! Treenit täällä sujuvat hyvin Gym Everybodylla, tässä esimerkkinä eilinen treeni:

Ylätalja kapealla vastaotteella: 6x 50kg, 60kg, 70kg 2x80kg, 8x60kg, 10x50kg
Kulmasoutu käsipainolla 8x 17,5kg, 20kg, 22,5kg 10x20kg
Alataljaveto 10,8,8x40kg
Vatsarutistukset/istumaannousur vinopenkiltä 3x15
Vinovatsarutistus pallolla 2x 10+10 (ilman taukoa molemmat puolet)

Toissaäpäivänä treenasin rinnan ja kädet, huomenna treenaan jalat ja lauantaina kädet uudestaan. Lauantaina onkin sitten taas pienehköt pirskeet, tuntuu että elämä on pelkkää juhlaa enää :P Noh, onneksi osana ottaa nätisti (tällä kertaa niin!) ja baarireissunkin voi hyödyntää aerobisena treeninä tanssilattialla!

Muuten, diettini on loppunut ihan hyvästä syystä; en jaksa, eikä tarvi, joten tulokset pääsee taas nousemaan vähän tehokkaammin! Ylätalja eilen meni paremmin kuin ikinä, en ole ennen saanut noin monen sarjan jälkeen 80kilolla kahta toistoa. Nyt on tavoitteena pientä plussaa vielä jonkin aikaa, ainoa muutos saattaa tulla kun tilaamani juhlapuku saapuu - se pitää mahtua päälle 15.9. Eli siinä on sitten 0-2 viikkoa aikaa muuttua sopivan kokoiseksi tai muuttaa puku sopivan kokoiseksi, ihan riippuen siitä kumpi on helpompaa :D

Hauskaa päivänjatkoa kaikille, jaksamisia syksyn harmaisiin keleihin ja töihin --> mutta huomennahan alkaakin jo viikonloppu!ps. yritän myös kovasti tihentää päivitysvälejäni.

3 kommenttia:

  1. Mihin lasket aamuja?

    VastaaPoista
  2. Anonyymille kiitos! Ja toiselle; kesän upeimpaan ja parhaimpaan lomaan ikinä! <3

    VastaaPoista