maanantai 20. joulukuuta 2010

Ensi vuoden tavoitteet ja Pad Thai- reseptiä!

Nyt alkaa olla vuosi lopuillaan! Viimeinen tentti oli perjantaina ja nyt kerkeää taas vähän kirjoitella kun on saanut pari yötä nukkua univelkoja pois. Ensi vuodeksi on paljon tavoitteita treenin ja muun suhteen, ensimmäinen niistä lähti jo toteutukseen tällä viikolla ja tammikuussa pitäisi olla tehtynä. Kyseessä on siis penkki 70kg:lla! Tähän tavoitteeseen minua auttaa uusi treeniohjelmani, jossa penkkipunnerrusta tulee pari kertaa viikkoon. Lisäksi teen selän ja hauiksen kahdesti viikkoon ja jalat, olkapäät ja ojentajat kerran. Ohjelman voin laittaa seuraavassa postauksessa ja jos sillä saa tuon melkein 10kg penkkiä parannettua niin suosittelen kokeilemaan myös! Vielä en osaa sanoa mitään toimivuudesta, luonnollisestikaan :)

Tässä muut ensi vuoden tavoitteet:
- 12 leukaa
- 15 dippiä
- 150kg mavesta
- 70kg kyykystä
- 60kg paino 15% rasvoilla
- Kunto niin hyvä että ehkä jopa vuoden päästä alkaisin kisadieetille!

Muitakin on ja ilmoittelen sitä mukaa kun saan tehtyä niitä ja päivitän myös tavoitelistaa aina välissä!

Tässä vielä todiste onnistuneesta välidieetistä (5vkoa ja -3,5 kg, paino tippui vielä kuvasta)Lisäksi voisin laittaa tänään tehdyn Pad Thai- reseptin:

- 200g porsaan suikaleita
- 100g katkarapuja
- 1rkl öljyä
- muutama tippa seesamsiemenöljyä
- 2 valkosipulin kynttä
- 2 punaista chiliä
- n.10 ruohosipulia
- 4rkl korianterisilppua
- limen mehu
- 2rkl kalakastiketta
- 2tl fariinisokeria
- 2 kananmunaa
- 100g pavunversoja
- 50g maapähkinää

Paista porsaanliha, pilkotut valkosipulit ja chilipalat öljyssä. Lisää kastikkeet, sokeri, limenmehu ja sekoita. Sekoita kananmunat rikki ja lisää pannulle koko ajan seosta hämmentäen. Laita ravut, pähkinät, seesamiöljy, yrtit ja pavunversot sekaan ja hämmennä. Anna kypsyä pari minuuttia ja ota hellalta. Tarjoile lisänä riisinuudeleita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti