tiistai 7. joulukuuta 2010

Treenipäivitystä ja dieetin loppu!

Tai heti huijasin, ei se dieetti loppunut vielä, vaikka tavoitepainoon pääsin! Aamupaino tänään 56,9kg, sunnuntaina tankkaus ja paino nousi päivässä ja putosi toisessa puoli kiloa. Enemmänkin normaalisti, mutta nyt kroppa ei jostain syystä kerännyt nestettä niin paljoa. Treeni kulki kuitenkin maanantaina, ainakin ekat 40min, kun olin kuitenkin ollut jo koko aamupäivän erittäin vähällä ruoalla ja iltapäivästä vasta treeni. Mutta virtaa riitti ja tiistaina aamulla paino hujahti tuon maagisen 57kg:n alle! JES!

Eniten kiritystä on tapahtunut mahassa, mutta lisäksi hartiat ja olkapäät on kireämmän näköiset ja housut mahtuu pepusta paremmin jalkaan. Reisissä ei näy paljoa, mutta niissä on kohtuu vähän ylimääräistä, joten maha ja peppu pienenee varmasti ekaksi. Jatkan dieettiä vielä torstai-iltaan, kunnes meen taas Rovaniemelle muutamaksi päiväksi ja alan normaalielämän, ja kovemmat treenit. Tulokset ei ole tippuneet voimien kannalta tän 4viikon aikana, mutta puolen tunnin treenin jälkeen huomaa ettei ole virtaa eikä voimaa tehdä enää, joten lopputreeni kärsii vähän energianpuutteesta. Keskimäärin olen syönyt 1600kcal päivässä, käynyt salille 4-5krt viikossa, kävellyt 4-8km päivässä hyötyliikuntana ja pyöräillyt pari 20 min pätkää. Eli vähällä aerobisella on menty.

Treenijako on nykyään tallainen;
1) Selkä
2) Olka-Ojentaja
3) Hauis-pohkeet-vatsa
4) Jalat
5) Rinta

Kyykky ja mave on ollut jo jonkun kuukauden pois kuvioista ja prässiä olen tehnyt paljon. 4kk:den aikana tulokset on noussu 140kg --> 200kg kympin sarjoissa! Pari viikkoa sitten tein siis ennätyksen, yhden 10-sarjan 200kg:n painolla, muut sarjat 180-190kg. Jännitti kokeilla mut meni kyllä ja jätin vielä toiston varalle ku ei enää uskaltanut viimeistä vetää. Ja tuokin tuntui seuraavana päivänä enemmän kuin hyvin reisissä. Muutenkin reidet on aina kipeät nykyään, kovaa treenaan ne aina ja sen kyllä huomaa. Mutta kun pyöräily on jäänyt pois niin tulokset on kasvaneet hyvin vaikka miinuksilla onkin menty.

Nyt sitten alkaa viimeinen loppurutistus koulun kanssa, ensi viikolla on nimittäin lopputentti ja sitten alkaa joululoma! Joululahjat on jo ostettu, jotain jouluruokia kokeiltu ja pyhäpäivien menut suunniteltu. Viime viikko oli harjoittelua Rovaniemellä, joten olin siellä 11 päivää putkeen. Tai no oikeastaan käytiin oulussa ja kemijärvellä mutka, mutta sai olla pitkän pätkän kullan kans yhdessä :) Harjoittelu oli lastenpsykiatrialla ja oli kyllä kiinnostavaa ja paljon uutta. Leivoin viimeisenä päivänä pullia lapsosille ja toivon kaikkea hyvää heidän tulevaisuuteen. Nyt jatketaan lukemista!

5 kommenttia:

 1. Voisitko laittaa vielä joltain päivältä ruokapäiväkirjaa :)?

  VastaaPoista
 2. Laitan ruokapäiväkirjaa myöhemmin taas, tuo edellinen on aika tavallinen päiväruoka, mutta yleensä yksi liharuoka siinä mukana :)

  Ja lääkärihän minusta vielä joskus tulee!

  VastaaPoista
 3. Laita kuvia itestäs! :))

  VastaaPoista
 4. Kyllä niitä kuvia vielä tule. Ehkä jopa ennen joulua!

  VastaaPoista