tiistai 9. maaliskuuta 2010

Pitkästä aikaa! Teemana ruoka ja treenikehitys :)

Tässäpä on mennyt näköjään pieni hetki ilman päivityksiä. Nyt menossa syyslomaviikko, ja viitenä päivänä on iltapäivystys tai töitä, joten se siitä lomasta :P

Teemaksi vois laittaa erilaisia ruokia mitä olen kuvannut lähiviikkoina, ja sitten voisin kertoa kans miten treenit on sujuneet! oon muuten ollut dieetillä viikot ja plussille lauantait, lopputuloksena paino pudonnut 57,5kg -> 56kg parissa viikossa. Hiilareita syön vain kasviksista, hedelmistä ja marjoista ja niitä syönkin paljon. Muuten syön vhh-tyylisesti rasvaista lihaa ja kermaa ym, paitsi treenin jälkeen palkkaripuuron. Hiilareita ollut sen 100-150g päivässä, proteiinia 130g ja rasvaa loput. Miinuksia 500kcal päivässä ja hyvin toimii :) Tulokset parantuneet hyvin!

Ensimmäiseksi tuli näköjään mun vhh-keitto. Keittojuureksia, kookosmaitoa, lohta, inkivääriä, chiliä, sitruunaruohoa ja soijaa. Herkkua!

Seuraavaksi vähän värittömämpi iltapala; jauhemaksapihvejä (sipuli, maksa, korppujauho, muna...), lanttu-pottumuusia yrteillä ja sipulimuhennosta


Nyt vielä vähän maanisempi ruoka; raejuustoa, suolakurkkuja, omegoja ja vajaa rahka. Laiskotti :D


Toinen vähähiilarinen lounas: höyrytettyjä kasviksia (lanttu, porkkana, bataatti ja punajuuri) sekä lohifilee. Lisänä punajuuri-kermakastiketta


Pellillinen herkkuja! Vanhemmat tuli kylään niin tein pellillisen kasviksia lihan lisukkeeksi. Porkkana, lanttu, paprika, bataatti, punajuuri, fenkoli, sipuli, valkosipuli... Päälle yrttiöljyä ja uuniin. Voi jestas kun olisin voinut syödä vaikka kaikki ite!

Sitten treeniin! Treenipainot nousevat päiväpäivältä, teen aina niin että huonommaksi en jää kun viime kerralla, vaikka mikä olis! Ja nousseet ne painot onkin :)

Esimerkkejä viimeisimmistä treeneistä:

- T-kulmasoutu, yksi käsi kerrallaan 3x8 40kg
- Mave leveänä 4x8 86kg
- Ylätalja 1-3 toistoa 65-70kg (tänään sain ekan kerran 70kg puhtaasti alas!)
- Penkki 4x5 48,5kg
- Smith-kyykkyjä eri leveyksillä ja asennoilla 6-10 toistoa 70-77,5kg
- Hauikset 3x12 10kg
- Ojentajat taljassa 3x10 40kg
- Pystysoutu taljassa 3x8 50kg
- SJMV 3x8 70+kg

Siinä oli vähän treenipainoja! Olen käynyt salilla sen 3-4krt viikossa vain kun viikonloppuisin monesti reissussa eikä palautuminen riitä joka arkipäivän treeneihin. Yleensä sen 4 kuitenkin tulee käytyä. Pyöräilyä paljon että saisi vähän kaloreita lisää tähän ruokavalioon. Onneksi vähillä hiilareilla pärjää ilman nälkää kun syö hiilarit vain treenin ympärille. Viikonloppuna tulee aina nälkä enemmän kun on hiilaripitoinen ruoka. Inhottavaa, mutta totta. Kylläkin treeni sujuu myös paremmin sen jälkeen ;)

Huomenna olis taas yöpäivystyksen seuraaminen, sisätauteja tällä kertaa. Seuraava treeni ylihuomenna! Laitan samalla vähän sokeritonta arvostelua tulemaan!

2 kommenttia:

  1. Ai niin, unohdin täysin :D
    Eli laite oli ihan eri mallia kun edellinen, niin ei ole vertailukelpoinen. Laitan sitten jos käyn samalla laitteella uusintamittauksessa.

    VastaaPoista