tiistai 21. helmikuuta 2012

Mittapäivitystä ja ensimmäiset huonot treenit

Nyt on paino laskenut alle 57kg, aamulla vaaka nimittäin näytti 56,9kg! Painoa on tullut alas 8 viikossa 5,3kg ja yhtenä näistä viikoista painoa tuli takaisin puoli kiloa tuon kilpirauhasongelman vuoksi. Eli ihan hyvä tahti ollut ja tästä vain tiukkenee :)

Mitat on myös kutistuneet hyvin, tässä alkutilanne sekä eilisen tilanne:

Rinta: 97cm - 93cm
Vyötärö 73cm - 66cm
Maha navan kohdalta 80cm - 71cm
Lantio 96cm - 91cm

Bikinimittoihin vielä pitäisi saada keskivartalosta pari senttiä pois ja lantiosta se 3cm, eli ei pitkä matka ole. Siitä jokainen sentti on vain plussaa.

Mutta on tällä dieettitahdilla kyllä miinuspuolensakin, nimittäin ensimmäiset heikot treenit on nyt takana. Aiemmin paino lähti tasaisesti n.100g päivässä alaspäin, nyt on sitten alkanut tuo nesteiden heittely ja parina päivänä kun nesteet on olleet aika alhaalla ja kroppa kuiva ja olo väsynyt, on treenitkin menneet heikommin. Yhden kerran jouduin pudottaan sarjapainoja alas ja pari kertaa on ollut tuskaa pitää edellisen viikon tulokset yllä. Mutta muuten kyllä samoilla painoilla menty, välissä jopa nostettu painoja tai lisätty toistoja - eli plussan puolella vielä reilusti. Huonoimmin meni penkkitreeni, kun ei ollut varmistajaa ja olo oli ihan puolikuollut. Tehot loppui 6 toiston jälkeen ihan sama mitä painoja käytti, päätä särki ja väsytti. Ja jäin taas tangon alle, kun varmistajaa ei ollut ja en malta lopettaa sarjaa ajoissa... Alkaa jo ottaa hermoon, oli nimittäin kolmas kerta tällä dieetillä! Onneksi osaan nostaa tangon penkille helposti enkä jää tuon 60kg:n alle itkemään ;)

Laitoin myös esittelyn bodylehden sivuille, jos joku haluaa katsoa:
http://bodylehti.fi/?cid=5911

Hauskaa laskiaistiistaita kaikille, alan kouluhommien tekoon!

1 kommentti:

  1. Ah toi on oikeesti pelottavaa kun jää tangon alle :o Kokemusta on, siksi penkki on mulle vähän kammotus, siinä pitää sit aina himmailla, kun ei ole varmistajaa. Siksipä teen toisinaan smithissä, vaikka ei se nyt ihan oikeeta penkkiä vastaakkaan, mut ainakin on turvallisempi fiilis vähän kokeilla rajojaan :)

    VastaaPoista