tiistai 28. helmikuuta 2012

Q & A

Nyt kysymyksiä tulemaan, niin vastailen! Ihan sama mitä kysyt, kunhan kysyt jotain mihin haluaisit vastauksen :) Vastaan sen mukaan mitä tiedän ja osaan ja valitsen kysymyksen laittaneista yhden onnekkaan, jolle lähetän postissa pienen palkinnon.

Esimerkki: Hei Sanna, paljonko painat nyt?

Ja niin edelleen ;)

Lisäys; vain yksi kysymys / viesti / henkilö! Muuten vastailen vielä ensi vuonnakin näihin :D

19 kommenttia:

 1. Minua kiinnostaa, miten määrittelet energiantarpeesi dieetin aikana (tai muutenkin). Käytätkö jotain tiettyä kaavaa kulutuksen ja perusaineenvaihdunnan laskemiseen?

  VastaaPoista
 2. Mua kiinnostais mistä sulla lähti innostus tähän kuntoilu/fitness hommaan? Millainen sä oot ollu nuorempana? Ihanin asia elämässäsi?

  VastaaPoista
 3. Mikä lääketieteen erikoisala sinua kiinnostaa eniten (liittyykö työn alla oleva väitöskirja asiaan)? Monenko tunnin yöunia nukut keskimäärin/normaalisti? -Katja-

  VastaaPoista
 4. Olis kiva kuulla esimerkki siitä, mitä ja mihin aikaan syöt nyt dieetillä. siis ruokapäiväkirja:)

  VastaaPoista
 5. Haluaisin tietää mistä sait innostuksen kuntoiluun/fitnessiin? :) Entä kuinka paljon olet painanut enimmilläsi ja onko elämässäsi ollut aikoja, jolloin et ole liikkunut säännölisesti? Miltä ns. ruotuun palaaminen tuntuu, jos on ollut epäaktiivisempia kausia (helppoa/vaikeaa)? =) -Anniv

  VastaaPoista
 6. Moikka! Kiinnostaisi tietää mitä mieltä olet näin naisena lihasmassan kasvattamisesta. Olisiko fiksumpaa hankkia pidempi aika massaa ja dieetata pidenpään esim. 4-6 kk vai harrastaan jonkin näköistä nopeampaa syklittelyä? Ja kuinka suuria plussa kaloreita suosittelet massanhankinta vaiheessa?

  VastaaPoista
 7. Miksi syöt kellon mukaan?
  Miksi et tiputa volyymia treeneissä / mutta säilytä intensiteettiä kun palautumiskyky on rajallinen

  VastaaPoista
 8. Hei! Minkä asian olet kokenut tähän mennessä haastavimmaksi tällä kisoihin tähtäävällä matkallasi? Onko mikään asia tullut ns. yllätyksenä? -Sara-

  VastaaPoista
 9. Miten saan olkapäät kipeiksi (lihaskipua, hyvää sellaista :D) salitreenillä? Ne eivät ole seuraavana päivänä koskaan kipeät (kosketusarat), vaikka kuinka tekisin supersarjoja ja rääkkäisin niitä. Muut lihasryhmät kyllä kipeytyvät jokaisen niille tarkoitetun treenin jälkeen.

  VastaaPoista
 10. Toisten ihmisten mielestä urheilu on vastenmielistä ja inhottavaa, toiset taas rakastavat urheilua. Mistä luulet että tämä johtuu? Onko se ulkopuolelta vaikutteiden myötä opittua vai johtuuko se geeneistä? Miksi toisista tulee kilpaurheilijoita ja toisista sohvaperunoita? Mikä tekee meistä erilaisia?

  VastaaPoista
 11. Moi :)
  Kuinka monta tuntia päivässä liikut? Ja paljonko painat nyt? Tiedätkö kuinka paljon enemmän lihas painaa enemmän kuin läski?
  Kiitos jos kerkeet vastata :)

  VastaaPoista
 12. Pidätkö Fitnesiä terveellisenä urheilulajina tai sellaisena, jota voisit kuvitella tekeväsi vielä eläkeläisenäkin?
  /Iina

  VastaaPoista
 13. Miten olisi tatuointi? Maistuuko sinulle Skyr? Lemppari marja, vaikka rahkan kanssa? -K-

  VastaaPoista
 14. Mitä palautusjuomaa ym. lisäravinteita käytät massakaudella ja mitä dietillä? -R

  VastaaPoista
 15. Moikka Sanna :) Ekaks pakko kiittää innostavasta blogista, kyllä jaksaa itekin sinne treenille lähteä kun lukee siun höpinöitä !

  Oisko sulla jotain vinkkiä miten parantua nopsasti flunssasta tai mitä itse teet jos iskee flunssaa? Lisäkysymyksenä että miten pitkän tauon pidät treenistä jos tuut kipeäksi?

  VastaaPoista
 16. Onko aikoja, jolloin haluaisit heittää hanskat tiskiin?
  Mitkä asiat motivoivat ja mitkä lannistavat?
  Minkä ajattelet olevan yleinen vastaanotto lääkäriin, joka harrastaa fitnessiä?

  VastaaPoista
 17. Onko sulla mielenkiintoa/aikaa antaa jotain suuntaa antavaa (parempaa) treeniohjelmaa tai ruokavalio vinkkejä samanpituiselle liikkujalle?

  VastaaPoista
 18. Laita mulle viestiä sanna_ketonen osoitteeseen hotmailiin niin ilmoittelen tarkemmin!

  VastaaPoista