tiistai 17. huhtikuuta 2012

Kisatunnelmia ja lisää kuvia

Kisasta jäi siis kaiken kaikkiaan hyvä fiilis - niin hyvä että ensi vuonna lähden uudestaan! Nyt vuosi aikaa parannella kuntoa ja entistä ehompana lavalle. Nuohan siis olivat ekat kilpailuni ja treenivuosia 4, joten erittäin aloitteleva olen ja opittavaa paljon. Voitto oli siksikin enemmän kun dieetille alkaessa uskalsin ikinä toivoakaan, kuvittelin että jos finaaliin pääsen enkä ole huonoin, niin hyvä. Dieetin edetessä sitten ne tavoitteetki nousi, kun kuuli oman potentiaalin..

Ja kiitos kommenteista, erityisesti rakentavasta palautteessa ja onnitteluista. Haluan sen verran sanoa, että harrastelijoiden mielipide ei muuta mun tekemisissä mitään, ainoastaan harmittaa kun pitää tänne tai nettipalstoille tulla valittaan. Nimittäin ainoa jonka neuvoja kuuntelen, on valmentajani - muuten tulee vain sekamelskaa kaiken kanssa kun ihmisten linjat ja mielipiteet heittelee niin paljon. Eli vaikka kuinka kaikki tietäisivät miten asiat pitäisi tehdä, niin kenenkään neuvoja en kuuntele, älkää ottako henkilökohtaisesti, mutta ette vain ole vastuussa mun tekemisistä :) Omat heikkoudet tunnistan myöskin, en ole semmoinen joka luulee itsestään liikoja tai että nousis pissa päähän jos joku jotain hyvää sanoo. Olen ehkä liiankin ankara itselleni, joten voitte uskoa että liian hyväksi en koskaan itseäni luule.

Lavalla jännitti ihan pirusti ja takahuoneessa vielä enemmän. Täpisin ihan hirveästi, en malttanut olla paikoilla, stressasin biksujen kanssa (ja yläosaa en saanu liimattua edes...) kun kaikki oli niin uutta ja muutenkin vähän kujalla olin. Onneksi Jiipee teki kaiken ja sanoi mitä milloinkin pitää tehdä, paikkaili värit, öljysi, pumppaili, juotti ja syötti ja tsemppasi sekä neuvoi. Ilman hyvää huoltajaa olisi kärkisija jäänyt saamatta. Oikeasti, niin moni asia vaikuttaa ettei meinaa uskoa! Väri oli hurjan tumma, mutta uskoin että niin pitää ollakin ja laitettiin lisää - ja sekin kannatti ja kehuja tuli. Myös poseerausten varmuudesta tuli kehua tuomarien puolelta ja onnessani olen kun näin että viisi kuudesta tuomarista laitto minut ykköseksi! Lavalta päästyäni viimeisen kerran pysti kourassa sitten jouduinkin ADT:n hoiviin heti ja hetkeksi meni fiilikset kun ei päässyt juhlimaan läheisten kanssa heti. Mutta sitten vessareissun jälkeen mentiin hotellille, jossa korkattiin shamppanjapullo, söin take away kiinalaista ja kourallisen karkkeja - kunnes lähdettiin Apolloon, jossa lupasin esiintyä vielä kerran. Yöksi sitten viihteelle (oli huippua!), kolmen tunnin yöunet ja hotellin aamupalan kautta paluumatkalle Ouluun. Pitkä matka, mutta olo huippu ja fiilis taivaassa. Hymy nousee korviin vieläkin kun muistelen sitä tunnetta, kun minut kuulutettiin voittajaksi. Ihana fiilis :)

Tässä Timo Laaksosen ja Bodylehden sivuilta lisää kuvia:


Meidän Tiimi; Team Jiipee:


Ensi vuonna nähdään syksyllä sitten, mitä tulevan vuoden aikana saadaan aikaiseksi!!!

3 kommenttia:

 1. Niinhän se on että valmentajaa kuunnellaa, ei nettipalstojen höpisijöitä! :) noita kuvia kun katsoo, niin selvästi paras olet. ja kehitettävää on, hyvä että tiedät ja haluat kehittyä, hyvä olet.

  VastaaPoista
 2. Onnea vielä täältäkin suunnasta voitosta!
  Kroppasi on upea ja olet muutenkin kaunis :) Kun sinun näköisiä ihmisiä katsoo, niin itselläkin treenimotivaatio kasvaa! On ollut mukava seurata kehitystäsi blogin kautta. :)

  -S

  VastaaPoista
 3. Ankeaa touhua! Ei säväytä vähääkään!

  VastaaPoista