torstai 5. huhtikuuta 2012

Viikko lähtöön!

Nyt on tankkauksesta tippunut paino 2,7kg, eli alimmillaan ollaan taas selvästi. Tai jo kolmannella tankkausaamun jälkeisellä päivällä päästiin alimpaan painoon. Nyt enää muutama päivä aikaa ennen ku alkaa tyhjennykset! Huomenna käydään jiipeen kanssa läpi viimeistelyviikon ohjelma tarkkaan ja sitten saakin vain keskittyä siihen :) koulujuttuja lueskelen kyllä jonku verran, mutta muuten vain kisahommia, treeniä, ruoat tarkasti ja esiintymishommat valmiiksi. Jänskättää jo kun näin lähellä on kisa!!

Tänään oli totaalilepopäivä, ei mitään aerobisia tarvi enää tehdä kun paino on niin hyvin laskenut. Hassulta tuntui, mutta käytiin kuitenkin treenaamaassa T-kävelyt ja asennot taas paremmiksi. Huomenna ja ylihuomenna sitten treenit normaalisti kevennettynä ja sitten aletaan tyhjentään kroppaa tulevaa tankkausta varten. Fiilikset on välissä korkealla, välissä matalalla, riippuu vähän väsymystilasta ja olosta. Nyt on flussaa koko ajan vähän päällä ja heikko olo siksikin, mutta onneksi ei tarvi enää treenata niin rankasti, saatan jopa parantua kunnolla ennen kisoja.

Torstaina siis tosiaankin lähdetään musclebiilillä ajeleen Turkua kohti (auton nimi tulee siitä että pari pattimiestä on matkaseurana :)). Siellä sitten perjantaipäivä valmistautumista ja lauantaina näytetään Suomelle mitä on tämä vuosi tehty ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti