sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Taas oli tankkaus :)

Nyt oli sitten eilen yllätyksenä vielä yksi koko päivän tankkaus. Ja kuten kuuluu asiaan, niin hiilareita upposi paljon ja paino nousi aamuun 2,4kg. Nyt sitten aloitettiin tyhjennykset tänään ja pitäs aika nopsaa saada paino alas takas. Tai no, tällä suolaveden määrällä en tiiä miten käy :D Mutta ainaki pitäs ne energiavarastot saada tyhjäksi...

Aamupalaksi söin siis tuoresalaattia ja suolakanaa. Ja join suolavettä ja kahvia. Voi nami, mitä makuelämyksiä ;) Tässä vaiheessa sille maulle on kyllä ihan sama, kunhan alas menee, eilen sai herkutella kuitenkin mm. itse tehdyillä kaurasämpylöillä:


Ja aamu alkoi herkullisesti hotellin aamupalalla, jossa kameran puoleiset ruoat oli mun syömiä
 (kyllä, söin 3 lautasellista puuroa.. ja kupin hedelmiä, kupin mysliä, 3 lautasellista leipää ja kasviksia jne...) Tuolla toisella puolen on sitten Tompan lautaset, sillä ei ollu samanlainen tankkausfiilis ku mulla :)


Ja kun päivä oli ohi, maha täynnä ja kaikki ylimääräinen jääkaapista tyhjennetty, oli kiva mennä nukkumaan tietäen että seuraavat 6 päivää mennäänkin sitten todella tarkalla ruokavaliosuunnitelmalla eikä tarvi pelätä tai arpoa että onkohan tämä varmasti sopiva tähän jne. Aina kuitenkin vähän jännittä kun jotain "lista ulkopuolelta" syö että onko ok ja valmentajani on saanut muutaman viestin tähän tyyliin: "onko ok, että..." tai "miten on tämmöisen kanssa..". Tänään nimitätin alkoi niin pelkistetty ruokis ettei tarvi miettiä että mitä tekee, noudattaa vain!

Ja voi että se suolavesi maistui hyvältä... yök. Ja jos joku näkee mut muutaman päivän päästä jossain kaupungilla, niin en ole turvonnut ruokavaliosta lipsumisen vuoksi vaan hieman moninkertaistuneen suolamäärän vuoksi. Ehkä vihdoin saan huomata miltä tuntuis aamulla olo, kun illalla syö sipsipussin kaljan ja pizzan kera - näitä tarinoita silmäpusseista ym. on paljon, mutta ne kokemukset on jäänyt uupumaan. kokonaan.

Tässä vielä tankkauspäivän tunnelmia pukkarista ja samalla HIRMUISET tsempit kaikille ensi viikolla lavalle nouseville!!!

1 kommentti:

  1. Hei mietin sellasta, kun itseäkin toi kisaaminen kiinnostais vielä joskus, niin kuinka kalliiksi se loppujen lopuksi tulee suurin piirtein? Kun siihen kuitenkin tarvitaan se personal trainer ja tuleehan siihen paljon muitakin kustannuksia, niin jotain osviittaa jos osaisit kertoa? :)

    VastaaPoista