keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Tankkaukset starttas, alkaa kisa olla lähellä!

Huomenna sitten lähdetään kohti Turkua! yön yli autossa nukkuminen ei edes jännitä, kun tietää ettei sitä unta kuitenkaan tule niin paljoa, kun itse kisa jännittää. Alkaa tuntua todemmalta koko ajan ja kun päivät hupenee niin hurjalta tuntuu!

kolme päivää meni suolalientä kiskoessa ja samalla lauantain koko päivän tankkaus pohjalla, joten painon muutokset vähän meni arpomalla, että onko tämä paino nyt alempi siksi kun suola ei imeydy vai kun hiilarit tyhjenee, vai toisinpäin vai osittain ja kumpaa enemmän? Mutta suolaliemen avulla paino pysyi melkeinpä samana tankkauksen jälkeisenä päivänä, minkä jälkeen se laski kahdessa aamussa 52,7kg:sta 51kg:aan eli kyllä ne hiilarivarastot tais tyhjentyä aika hyvin :) Varsinkin kun olo oli vähän semmoinen myös, palellut ei kyllä yhtään, mutta toisena päivänä oli ihan kujalla. Toheloin, lukitsin pyörän uudestaan kun piti aukaista lukko ja istuin monta tuntia sohvalla nollat taulussa. Mutta kolmantena suolapäivänä huomas että olo piristyi, virtaa oli taas hyvin tohuta. Nyt pitäs malttaa vain sitten olla kevyesti ja rennosti ja latailla vain.

Eilen oli viimeinen hieronta, kiitos Ninalle siitä. Tänään venyttelen illalla rauhallisesti kropan läpi, syön joka toinen tunti puuroa ja pilttiä ja huomenna sama ruljanssi jatkuu. Haastetta tuo vähän tuon kisan aikataulut, kun alkukilpailut naisille alkaa vasta viideltä, eli koko ilta menee sitten kisoissa. Ja aamupäivä nälissään, mutta onpahan masu ainakin timmi ;)

Ja kun tuli kysymys tuosta kisakustannuksista, niin tässä karkea lista, voi itse laskea mitä menee ja minkä verran voi säästää halutessaan. En listannut mitä normaalistikin tulee treenajalle, kuten salikortti ja treenikamat ym.
- valmennus (800-2000€)
- erikoislisäravinteet (50-200€ /kk)
- viimeistelyviikon tuotteet (100€)
- bikinit (150-400€)
- kengät (30-100€)
- hiukset (0-100€)
- kynnet (10-100€)
- meikit (0-100€)
- korut kisoihin (0- x€)
- kisavärit 50€
- lisenssi 100€
- kisamatka (0-250€) täältä Pohjoisesta autolla, 2 yötä hotellissa (kilpailijakokous perjantaina), niin hintaa tulee...
- asu bäkkärille (0-100€)
- terveellisempi ruoka (+40-300€ /kk, oma kokemus 50-100€ kun oon pihi ruokaostosten kans)
...
kyllä noita lisää tulis varmasti kun alkais miettiä, ei siis mikään halvin harrastus...

3 kommenttia:

 1. Kiitos tiedoista! :) Aika hyvin olin arvioinut kun olin miettinyt että vois joku 3000€ tossa mennä.. Melkein täytyy nyt jo ruveta pistämään rahoja valmiiks sivuun, jos vaikka joskus pystyis sitäkin kokeilemaan!

  VastaaPoista
 2. Juu, näyttää hyvin rahaa tosiaan uppoavan...:o Mieli tekisi joskus kisata, mutta tässä kun ainakin seuraavat 6 vuotta opiskelija, niin tiedä sitten...xD

  Hei, tuosta ruokakustannuksista! Siis MITEN saat noin halvalla safkat hommattua?? Tuntuu että kaikki proteiininlähteet (raejuusto, rahkat, lihat, kana ym..) maksaa niin jumalattomasti...:( Kananmuna ois edullista, mutta oon sille allerginen kuten myös kalallekin (ei voi syödä siis tunaa). Kaikki "pihiys"-vinkit otetaan vastaan!

  VastaaPoista
 3. Siis tuo olis lisää normaaliarkiruokaan kuukautta kohti, eli mitä lisäkustannuksia tulee :) kyllähän sitä rahaa menee ruokaan vaikkei kisais :) pitää vain ostaa tarkemmin kaikki ja tietenkin riippuen miten normaalisti syö niin voi jopa säästää.

  VastaaPoista