torstai 3. joulukuuta 2009

Piikkimatolla unten maille

Isukki osti viime viikolla meille joululahjaksi piikkimaton (sinisenä):


En ollut kokeillu kertaakaan tuota ennen maanantaita. Päätin sitten sängyssä levottomana pyöriessä (ei tullu uni...) laittaa sen selän alle hetkeksi. Ihan vain että rentoutuisin. Ensin pisteli hetken, sitten alkoi lämpiämään selkä ja tunsin sykkeen selästä tosi selvästi. Ennen kun ehdin tajutakaan niin heräsin keskellä yötä kun olin kääntynyt ja piikit pisteli liikaa. Nostin maton pois ja nukahdin uudestaan :)

Sen jälkeen oon nukahtanu joka yö tuon päälle ja viime yöltä en edes muista että olen laittanut sen pois jossain välissä. Nukahtamisongelmat on ainakin lähteneet, ennen meni jopa tunti-kaksi ja nyt oon nukahtanut 5-15min sisällä. Hyvin saanu hetkelliset uniongelmat pois!

Suosittelen, saa 15-20e halvimmillaan halpiskaupoista ja ihan toimivia nekin!

3 kommenttia:

 1. Pitäneepä kokeilla tuota "fakiirimattoa". Erinomaista viikonloppua ja sunnuntaista itsenäisyyspäivää Sinulle, Sanna.

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia samoin! Ja kannattaa testata, jos on vähänkin taipuvuutta levottomuuteen ja yliaktiivisuuteen ;)

  VastaaPoista
 3. Moikkamoi Sanna! Lisäilin sinut blogikaveriksi, olen kyllä jo pidemmän aikaa lueskellut entryjäsi, mukavaa tekstiä ja kuvat on aina ihania! Itsekin treenailen salilla ja pururadalla niin on todella mielenkiintoista lukea aiheesta joka itseänikin kiinnostaa ihan hurjasti. Tsemppiä ja treenausintoa sinne siis!

  Paula

  P.S Joulupukki lupasi tuoda tuollaisen samanlaisen piikkimaton, olen varsinkin iltaisin varsin levoton ja uni ei meinaa tulla ei sitten millään, katsotaan auttaisiko tuo ongelmaan! :)

  VastaaPoista