lauantai 12. joulukuuta 2009

Reisi-TTT ja jälkiruokia

On taas mennyt vähän aikaa viime kirjoituksesta. Perjantaina oli tentti niin on mennyt lukemiseen ja kouluhommiin ajat. Salilla oon kyllä käynyt, la-ma tein reisille TTT-treenin, samalla tein vatsat lisäpainolla samaan tyyliin. Toimii! Joka kerta sai lisätä toistoja, ruokaa meni paljon ja kreatiinia myös. Reidet ja pohkeet kasvoi sentillä, käsi puolella. Kelpaa ;) paino nousi reilu puoli kiloa, siitä suurin osa varmaan nesteturvotusta, tuo kreatiini saa kyllä kivan pöhön aikaan... Nyt on vähän alkanut normalisoitumaan olo kun pari päivää syönyt normaalimäärän (3-4g).

Lähdetään muuten ens viikolla Thaimaahan! Siis pitkä tauko tulee kirjoittamisessa, mut kun tuun takas niin laitan pitkän kuvapläjäyksen!

Oon tehny myös pikkuherkkuja jälkiruoaksi lähes joka päivä. Luumuja ja glögiä menee paljon!

esim:
- rahkaa, valkuaisvaahtoa, keitettyjä kuivattuja luumuja paloina, piparkakkumaustetta
- glögiä ja liivatetta (niin että lusikoitavaa)
- rusinoita päälle

lopputulos:Sitten tein ihanaa PYTTIPANNUA!
- lanttua kuutoina keitettynä
- sipuli paloina
- tulikukko - lähes rasvatonta lihamakkaraa

pannulle öljyyn sipulit, sitten lantut ja sitten makkarat. Hella isolle niin että ruskistuu ja valmis! Paistoin kananmunan päälle, niin että keltuainen jäi raa'aksi ja sekoitin sen sitten "kastikkeeksi". kun tykkään raa'asta keltuaisesta :DTänään jää näin pieneksi päivitykseksi, mutta vielä pari kertaa kirjoitan ennen lähtöä :)
Ajattelin vähän erikoisempia "treeniliikkeitä" esitellä seuraavaksi!

Ja joulun ajaksi tulee kisa myös, siitä myöhemmin lisää!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti