torstai 17. joulukuuta 2009

Selkätreeni takana ja palmunkuvia edessä


Kävin tiistaina tekemässä sittenkin selkä-hauistreenin, kun jalat olivat vielä niin kipeät. Painoa olen nostanut edelleen, nyt se on karvaa vaille 55kg. Katsotaan sitten joulun jälkeen jos tarvii pari viikkoa taukoa syömisestä :P

selkä-hauistreeni:
- 10min pyöräily ja 5min crosstrainer
- 1-käden T-kulmasoutulaite 3x10x35kg
- molemmilla käsillä heti perään 1x15x40kg
- Hauiskääntö kp istuen 3x12x10kg
- Hauiskääntö kp, keskitetty 2x7x8kg
- Leuanveto 8sek pudotukselle hauisten avulla 1x4, 20s tauot
- Hauiskääntö taljassa heti perään 10x30kg

Kokeilin tuota leuanvetoa viime viikolla ja voi jestas kun sai hauikset kipeäksi! Se on aika vaikeaa nykyään, joten pitää aina testata välillä uusia juttuja. Vedän yhden nopean leuan sen jälkeen kun selkä on jo treenattu (tällä kertaa jäi ylätalja välistä että jaksan mavettaa vielä kerran) ja sitten lasken 8s ajan hitaasti itseni alas hauisten avulla. Odotan n.20s että tasaantuu olo ja toistan saman 3 kertaa. Enemmänkin vois jos jaksais vielä vetää sen viidennen leuan :D Aikamoinen alennus kymmenestä yhteenperään vedetystä :)

Treeniin meni vähän reilu tunti, kun pidin kunnon tauot kulmasoudussa ja vedin sen avulla selän niin loppuun kun pystyin. Sen takia tein pumppisarjan vielä perään, niin että en olis enempää jaksanut edes.

Tänään teen vielä jalat kun skippaan vikan tentin (niin paljon matkajärjestelyjä ja muutoksia ikävä kyllä et ei kerenny lukea tarpeeksi) ja siitä lähdetään suoraan ajelemaan etelään! Tässä on meidän lomasuunnitelma:

18.12 Lento Istanbuliin, ilta ja yö siellä lentoyhtiön tarjoamassa hotellissa
19.12 Aamulla lähtö Bangkokiin, illalla perillä

Bangkok 19.12-21.12

vastaanotto:


sviittimme:ja seuraavan aamun löhöpaikkamme:Käymme kaupunki&temppeli -kierroksella ja Grand Palacessa heti eka päivinä ja rentoudumme ihanassa hotellissa. Vähän luksusta heti alkuun :)

21.12-28.12 Pattayalle

hotelli:


Hotelli on tänä vuonna valmistunut, sijainti on rauhallinen, mutta lähellä keskustaa (1km) ja rantaa. Edullinen kuin mikä, vaikka tähtiä on kolme! Alle 20e yö kun otti vähän viimetingassa (edellinen hotelli peruutti VIIKKOA ennen lähtöä koko varauksen!!)

Suunnitelmissa on:
- eleffanttiratsastusta
- valjaslaskeutuminen korkealta
- Auringonottoa korallisaarella
- Ostoksien tekoa ostoskeskuksissa
- Herkkuillallinen ja Tiffany show vip-penkeillä jouluaattona
- Sua nong nooch garden ja showt

Siinäpä se viikko menee :)

Sitten takas Bangkokiin! Bussimatka kestää vajaa 2h ja maksaa 2,5e henkilöltä.
Bangkok 27.12-30.12
Toinen hotellimme on tällainen:Sekin kolmen tähden edullinen hotelli, alle 20e yö. Sijainti on vähän syrjäisempi, mut onneksi metron vieressä. ja taksit on halpoja kun mitkä, 5km maksaa 100thb eli 1e henkilöä kohti kun kahdestaan mennään. Oulussa sillä ei pääsis edes bussin sisällä käymään.

Loppupäivinä käydäänkin sitten eläintarhassa ja merimaailmassa sekä tehdään vikat ostokset. Ja tietenkin päiväretki Kwai Joelle ja Floating Marketille!

Hintaan kuuluu: Haku hotellilta ja kuljetus Damnersaduakiin 110km päähän. Floating marketilla seilausta, sokeritehtaalla vierailu, pitkähäntävene-ajelu, puunveistotehtaalla käynti, lounas, War Cemetery, Jeath war museum, kwai-joen sillan yli kävely ja kyyti takaisin Bangkokiin.

Koko retki kestää kellon ympäri ja lounas sekä sisäänpääsyt ym. kuuluu hintaan. Hinta on 1800thb eli n.36e henkilöltä. Olen käynyt tuommoisen reken pidennettynä joskus 7-10v sitten ja oli ihana! Thaimaalaiset osaa järkätä retkiä kyllä hyvin verrattuna moneen muuhun. Ja kun hinta ei päätä huimaa niin pakkohan se on viedä mieskin katsomaan Kwai jokea :) Ostin kaikki retket netistä ei-suomalaisilta toimistoilta. Hinta on halvempi, ja opas osaa varmasti paikallisten kieltä ja englantia. Yhtään huonoa kokemusta ei vielä ole (kop kop) ja kun tykkään tehdä ja nähdä paljon niin pitää ohjelmaakin olla, eikä vain löhöämistä hiekalla.

Vikana iltana on vielä iltaristeily jokiristeilijällä ja buffet-ruokailu samalla. Sieltä sitten lähdetäänkin taksilla kentälle ja yölennolla takas suomeen. Suomessa ollaan uudenvuoden aattona valmiina juhlimaan :D
Ihanaa joulua kaikille ja loistavaa uutta vuotta! Kiitos lukijoille, blogi jatkaa heti alkuvuonna toimintaansa <3

6 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa, Thaimaa on ihana! Olen ollut siellä oppaana kaksi talvea ja edelleen haikailen sinne :)

  VastaaPoista
 2. Lämpöstä matkaa ja rentoa elämää! blogistasi saa energiaa, huippua kun jaksat kirjoitella! =)

  VastaaPoista
 3. Hyvää matkaa.

  PS. Hyvähän opiskelijan on matkustella....

  Nimim:En ole yhtään kateellinen

  PPS. Oikeesti sitä tuli itsekin reissattua kaikista eniten kun olin vielä opiskelemassa. Intiassa tuli asuttuakin vuoden verran.

  VastaaPoista
 4. tosi kiva tää sun blogi :] hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 5. hei =) miten kannattais treenata pohkeita, jos salilla ei oo istumapohjekonetta, vaan pelkkä smith? en keksi muuta pohjelihasliikettä kun smithissä päkiöille nousun..

  VastaaPoista
 6. Hei, oon ollut näköjään sokea kun en ole huomannu kommenttia! Jos ei voi tehdä kuin yhtä pohjeliikettä niin seisoen parempi (kaksoiskantalihas töissä). Voit tehdä hack-kyykkykoneessa myös ym.

  VastaaPoista